Πλαστική Χειρουργική στα γεννητικά όργανα: 2+1 θεραπείες

γεννητικά όργανα

Όπως πολλές  γυναίκες, έτσι και πολλοί άνδρες επιθυμούν μια αναδιαμόρωση στα γεννητικά τους όργανα. Η πλαστική χειρουργική δίνει στους άνδρες αυτή τη λύση. Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα ή θέλουν να πραγματοποιήσουν αλλαγές στο ευαίσθητο μέρος του σώματος τους. Ποιες θεραπείες περιλαμβάνει η πλαστική χειρουργική στα ανδρικά γεννητικά όργανα;

  1. Επιμήκυνση πέους

Πολλοί άντρες ντρέπονται για το σώμα τους όταν είναι στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου με άλλους, ή όταν είναι με τον/την σύντροφο τους. Μια επιμήκυνση πέους ίσως τους ανεβάσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. Αυτού του είδους η επέμβαση αυξάνει σε μεγαλύτερο βαθμό το μήκος που δεν είναι σε διέγερση, και σε μικρότερο το μήκος που είναι σε διέγερση. Η μέση χειρουργική επιμήκυνση κυμαίνεται περίπου στα 4 εκατοστά. Ωστόσο, αυτό διαφέρει από άντρα σε άντρα. Ο ειδικός, έπειτα από την εξέταση θα μπορέσει να δώσει πιο σαφείς απαντήσεις σχετικά με τα μέγιστα αποτελέσματα που μπορεί να δώσει η επέμβαση.

γεννητικά όργανα πλαστική χειρουργική

  1. Πάχυνση πέους

Η λιπομεταφορά είναι μια αρκετά γνωστή κατηγορία που έχει η πλαστική χειρουργική. Σε αυτή την περίπτωση, μεγεθύνει την περιφέρεια, ή το πλάτος του πέους. Μην ανησυχήσετε. Η επέμβαση πραγματοποιείται υπό ολική αναισθησία. Το λίπος, συνήθως αφαιρείται από κάποιο άλλο σημείο του σώματος, όπως η κοιλιά. Στη συνέχεια, τοποθετείται γύρω από την ακροποσθία (αν υπάρχει) ακριβώς κάτω από το κεφάλι του πέους.

  1. Περιτομή

Η περιτομή αποτελεί μια χειρουργική επέμβαση που πολλοί άνδρες αποφασίζουν να κάνουν αργότερα στη ζωή τους για διάφορους λόγους. Μερικοί από αυτούς τους λόγους δεν είναι μόνο αισθητικοί, αλλά περιλαμβάνουν και δυσφορία και πόνους.

γεννητικά όργανα περιτομή

  1. Ορχικά ενθέματα

Τα ορχικά ενθέματα είναι κατάλληλα για άντρες που γεννήθηκαν με έναν από τους όρχεις ελλειπή από τη γέννηση τους, ή είχαν αφαιρέσει έναν ή και τους δύο όρχεις για διάφορους λόγους. Τα ενθέματα είναι διαθέσιμα από διάφορα υλικά, και βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη. Οι νεαρής ηλικίας άντρες είναι κι εκείνοι κατάλληλοι για αυτού του είδους την επέμβαση μόλις φτάσουν στην ωριμότητα, προκειμένου να επιλεχθεί το κατάλληλο μέγεθος ενθέματος που θα ταιριάζει στην ανατομία της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη:

Αιδιοπλαστική: Η πλαστική χειρουργική των γεννητικών οργάνων

Ανόρθωση μηρών: 4+1 τύποι πλαστικής χειρουργικής

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.