Φάκελος νήματα: Ανόρθωση στα χέρια με PDO

νήματα στα χέρια

Νήματα στα χέρια: Είναι αποτελεσματική η ανόρθωση με νήματα PDO; Η ηλικία και οι αλλαγές βάρους συμβάλλουν στην αλλαγή κάθε σημείου του σώματος. Ορισμένες από αυτές τις περιοχές, όπως τα μπράτσα, είναι πιο δύσκολες ως προς τη σύσφιξη τους. Ακόμη κι αν αυξηθεί η μυϊκή μάζα, η επιδερμίδα δε θα έχει την ίδια ελαστικότητα για να διατηρήσει τη λεία και σφιχτή όψη της στη γύρω περιοχή. Σε περίπτωση που έχετε παρατηρήσει χαλάρωση της επιδερμίδας και εμφάνιση λίπους στην μέσα πλευρά των μπράτσων, η ανόρθωση στα χέρια με νήματα PDO ίσως είναι μια καλή λύση.

Νήματα στα χέρια: Ποια είναι τα οφέλη;

Η σύσφιξη των χεριών με νήματα PDO αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση στην κλασσική βραχιονοπλαστική. Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή τη θεραπεία, υπάρχουν αρκετά οφέλη για αυτή σας την απόφαση. Μερικά από αυτά είναι:

  • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας
  • Μη ορατές παρενέργειες
  • Μη ανάγκη για αναισθησία
  • Υψηλός βαθμός ακρίβειας

νήματα στα χέρια θεραπεία

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για ανόρθωση στα χέρια με νήματα PDO;

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία; Όσοι επιθυμούν την ανανέωση της επιδερμίδας τους, της αύξησης του όγκου της επιδερμίδας, αλλά και της εξομάλυνσης πιθανών ρυτίδων. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν είστε οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την ανόρθωση των χεριών με νήματα PDO είναι να προγραμματίσετε μια συμβουλευτική επίσκεψη με έναν ειδικό ώστε να κάνει μια εκτίμηση με βάση της επιδερμίδα και το λίπος των χεριών σας.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

Για τη σύσφιξη των χεριών, ο ειδικός θα τοποθετήσει στην περιοχή λεπτά χειρουργικά ράμματα μέσω απορροφήσιμων νημάτων πολυδιαξανόνων. Αυτά τα ράμματα χαρίζουν ανόρθωση και στήριξη στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια, το σώμα ξεκινά να αναπτύσσει νέο κολλαγόνο και ινώδη ιστό αμέσως μετά την τοποθέτηση των νημάτων. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο σφιχτή, νεανική εμφάνιση. Τα αποτελέσματα της επέμβασης μπορούν να γίνουν ακόμη πιο ορατά με συνδυασμό μεθόδων, όπως θεραπείες laser και ενέσιμων. Τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια 6-12 μήνες. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την επανάληψη της θεραπείας για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστικές επεμβάσεις: 5+1 διάσημες που μίλησαν για αυτές

Πλαστική χειρουργική έσω μηρών: Αντιμετώπιση χαλάρωσης

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.