Απώλεια λίπους με κρυολιπόλυση; Η δερματολόγος απαντά

κρυολιπόλυση

Η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα λύνει τις απορίες μας για την καινούρια ανώδυνη θεραπεία, την κρυολιπόλυση, που εξαλείφει το τοπικό πάχος σε κοιλιά, μηρούς, πλάτη και γλουτούς στο παρά 5!

Σε απόσταση αναπνοής από το καλοκαίρι, πολλοί από εμάς έχουμε ξεκινήσει ήδη δίαιτα και άλλοι πρόγραμμα στο γυμναστήριο για να χάσουμε το λίπος στην κοιλιά ή τα ψωμάκια. Ωστόσο, αυτό είτε δεν εξαφανίζεται λόγω κατασκευής είτε απαιτεί πολύ χρόνο. Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας και Εφαρμογών Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine μας λύνει τις απορίες για τη νέα μέθοδο απώλειας τοπικού πάχους που ονομάζεται κρυολιπόλυση.

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

ΑΜΑΛΙΑ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ: «Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο που καταστρέφει εντελώς αναίμακτα και ανώδυνα, χωρίς καν τοπική αναισθησία, το πλεονάζον λίπος. Αν κάποιος έχει ψωμάκια, τοπικό πάχος στην κοιλιά ή σε περιοχές όπως οι μηροί αλλά και η πλάτη και τα γόνατα, μπορούμε να καταστρέψουμε τα πλεονάζοντα λιποκύτταρα για πάντα χάρη στην κρυολιπόλυση». 

Πώς γίνεται η θεραπεία;

ΑΜΑΛΙΑ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ: «Όλα επιτυγχάνονται με τη βοήθεια μιας χειρολαβής που διαθέτει το μηχάνημα και την οποία εφαρμόζουμε στην περιοχή που μας ενδιαφέρει. Η θερμοκρασία στα λιποκύτταρα μειώνεται στους -15°C και αυτά οδηγούνται σε απόπτωση (πεθαίνουν). Έρευνες έχουν δείξει, εξάλλου, ότι τα λιποκύτταρα είναι πολύ ευάλωτα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Την ίδια στιγμή υπέρηχοι που ενσωματώνονται στο μηχάνημα ενισχύουν την κρυολιπόλυση ενώ οι ραδιοσυχνότητες προσφέρουν σύσφιγξη».
Οι 3 τεχνολογίες (κρυολιπόλυση, υπέρηχοι, ραδιοσυχνότητες) ενσωματώνονται όλες στην συσκευή Cryolipo που υπάρχει στην κλινική Cosmetic Derma Medicine.

 

κρυολιπόλυση

 

Γιατί να την προτιμήσω;

«Προτείνουμε την κρυολιπόλυση σε όσους έχουν τοπικό πάχος αλλά δεν θέλουν να υποβληθούν σε τοπική αναισθησία με laser λιπόλυση. Η κρυολιπόλυση είναι αναίμακτη, ανώδυνη και καθόλου επεμβατική, ενώ δεν απαιτούνται ράμματα και δεν υπάρχουν μελανιές. Επίσης είναι μια ασφαλής διαδικασία γιατί η χαμηλή θερμοκρασία δεν επιδρά στο δέρμα και στα νεύρα παρά μόνο στα λιποκύτταρα».

Τι αποτέλεσμα προσφέρει;

«Το σώμα είναι σμιλεμένο και το πλεονάζον λίπος εξαφανίζεται σταδιακά, γιατί αποβάλλεται μέσα στο επόμενο διάστημα από την λεμφική οδό».

Σε πόσο διάστημα θα δω αποτέλεσμα;

«Συνολικά απαιτούνται 3-5 συνεδρίες. Μέσα στο μήνα μπορείτε να κάνετε μέχρι 2». 

Διαβάστε ακόμη:

Microfractional Laser Mosaic: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς

Υπέρηχοι HIFU: Νέα αποτελεσματική μέθοδος με Ultraformer III

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.