Ανόρθωση γλουτών με νήματα: Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

ανόρθωση γλουτών με νήματα

Η ανόρθωση γλουτών με νήματα αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης της χαλάρωσης της επιδερμίδας χωρίς χειρουργική επέμβαση ή διάρκεια αποθεραπείας. Τα νήματα στην εμφάνιση είναι παρόμοια με τα χειρουργικά ράμματα. Κατά την τοποθέτηση τους στην επιδερμίδα ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου. Επιπλέον, «κρατούν» την επιδερμίδα, δρώντας ενάντια στην βαρύτητα. Έτσι, αντιμετωπίζουν τη χαλάρωση, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα, συμβάλλοντας στην αναδιαμόρφωση του.

Όσον αφορά την ανόρθωση των γλουτών με τα νήματα, προκαλούν ανόρθωση στην επιδερμίδα της περιοχής, μειώνοντας την χαλάρωση. Το αποτέλεσμα είναι η ορατή βελτίωση της σιλουέτας. Τα νήματα είναι τελείως αόρατα. Παρά το γεγονός ότι ο οργανισμός τα απορροφά μέσα σε 4-6 μήνες, τα αποτελέσματα μπορούν να έχουν διάρκεια 8-24 μήνες.

Πώς λειτουργεί η ανόρθωση γλουτών με νήματα;

Μόλις ο ειδικός τοποθετήσει τα νήματα στην περιοχή των γλουτών, κάνει μασάζ στην περιοχή για να «κλειδώσει» και να ενεργοποιήσει τη λειτουργία των νημάτων. Ο ειδικός μάλιστα τοποθετεί τα νήματα βαθιά μέσα στην επιδερμίδα.

ανόρθωση γλουτών νήματα

Τι να περιμένετε από την επέμβαση;

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 45-60 λεπτά. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει κάποιο διάστημα αποθεραπείας ή εμφάνισης ουλών. Επιπλέον, ορισμένοι ασθενείς αντιμετωπίζουν ελάχιστο πόνο την πρώτη εβδομάδα έπειτα από τη θεραπεία.

Μια θεραπεία χαρίζει αποτελέσματα. Ωστόσο, κάποιοι ασθενείς κατά την επαναληπτική τους επίσκεψη προχωρούν στην τοποθέτηση λίγων ακόμη νημάτων για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Με πληροφορίες από: buffaloaesthetics.com

Διαβάστε ακόμη:

Αύξηση όγκου γλουτών: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών: 3+1 θεραπείες

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.