Υαλουρονικό οξύ στα ζυγωματικά: Τι αποτέλεσμα έχει;

ζυγωματικά υαλουρονικό οξύ

Το να αποκτήσει κανείς ένα lift στα ζυγωματικά του είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αυτή την περίοδο. Τα fillers των ζυγωματικών μπορούν να βοηθήσουν να λάβει κανείς μια αλλαγή με μη χειρουργικό τρόπο. Προσθέτοντας όγκο στην περιοχή των ζυγωματικών και διαμορφώνοντας το σχήμα τους, μπορείτε να έχετε το αποτέλεσμα του lift που θέλετε. Παράλληλα, γεμίζετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τι είναι τα fillers στα ζυγωματικά;

Τα fillers στα ζυγωματικά είναι μη χειρουργικές μέθοδοι που μπορούν να «σηκώσουν» και να «πλάσουν» τα ζυγωματικά. Αυτού του είδους τα ενέσιμα επαναφέρουν τον όγκο που είχαν τα ζυγωματικά και δίνουν καλύτερη όψη. Αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ, μια φυσική ουσία που βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς της επιδερμίδας. Η βασική λειτουργία του υαλουρονικού οξέος είναι να συγκρατεί το νερό και να βοηθά την επιδερμίδα να μένει ενυδατωμένη. Όταν το υαλουρονικό οξύ εισέρχεται μέσω ένεσης στα ζυγωματικά, βελτιώνει τις διαστάσεις τους, δίνοντας τους καλύτερο όγκο και συμμετρία.

υαλουρονικό οξύ ζυγωματικά

 

Πώς τα fillers ανυψώνουν τα ζυγωματικά;

Τα fillers πετυχαίνουν το επιθυμητό lift κάνοντας τα ζυγωματικά πιο έντονα και δίνοντας τους καλό σχήμα. Αυτό αποτελεί και σημάδι νεότητας. Καθώς το άτομο γερνάει, τα υποστηρικτικά λίπη, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που είναι αποθηκευμένα στα μάγουλα και το πρόσωπο, αρχίζουν και μειώνονται, προκαλώντας τη χαλάρωση του προσώπου. Η απώλεια βάρους στο πρόσωπο μπορεί να συμβάλλει στην έλλειψη αυτού του όγκου.

Το υαλουρονικό οξύ επαναφέρει τα χαμένα επίπεδα ενυδάτωσης ενώ γεμίζει πιθανά κενά που υπάρχουν στην επιδερμίδα. Αυτό βοηθά στη συνολική βελτίωση της όψης του προσώπου. Ως αποτέλεσμα, η «βυθισμένη» εμφάνιση των μάγουλων εξαφανίζεται. Με τα ζυγωματικά ανανεωμένα, το πρόσωπο βρίσκει ξανά την κατάλληλη ισορροπία, ενώ το η ταλαιπωρημένη όψη από τη μείωση βάρους και λίπους εξαφανίζεται.

Για ποιον είναι κατάλληλα τα fillers;

Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι αυτοί που θέλουν να δώσουν στο πρόσωπο τους όγκο. Πολλές φορές υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να ενισχύσουν το πρόσωπο τους για λόγους γήρανσης ή απώλειας βάρους. Το υαλουρονικό οξύ στα ζυγωματικά είναι μια καλή λύση σε αυτές τις περιπτώσεις.

ζυγωματικά υαλουρονικό οξύ άντρας

 

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία;

Τα fillers με υαλουρονικό οξύ πετυχαίνουν ένα lift όταν τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα των ζυγωματικών. Για τους περισσότερους ασθενείς, η διαδικασία είναι ανώδυνη. Ορισμένοι ασθενείς ίσως χρειαστεί να τους χορηγηθεί κάποια κρέμα που θα μουδιάσει τοπικά την περιοχή. Σε αυτή την περίπτωση, ο ειδικός θα τοποθετήσει τα fillers μόλις δράσει η κρέμα.

Ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες, που θα προκύψουν μέσα από τη συζήτηση με τον ειδικό, τα fillers θα τοποθετηθούν σε διάφορες περιοχές για να πετύχουν το lift που αναζητάτε.

Μια τυπική διαδικασία διαρκεί για περίπου 20-30 λεπτά και τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα είναι πολύ γρήγορα ορατά. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί 1-2 μέρες για να σταθεροποιηθεί το filler με υαλουρονικό οξύ, οπότε καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε έντονη δραστηριότητα εκείνη την περίοδο.

Τι αποτέλεσμα έχουν τα fillers με υαλουρονικό οξύ;

Τα fillers τα οποία ανυψώνουν τα ζυγωματικά θα επαναφέρουν την ισορροπία και την αρμονία στο πρόσωπο, δίνοντας τον κατάλληλο όγκο. Τη διαφορά μπορείτε να την παρατηρήσετε αμέσως μόλις τοποθετηθούν τα fillers. Η διάρκεια τους δεν είναι μόνιμη. Το αποτέλεσμα διαρκεί 6-12 μήνες, ανάλογα με την επιδερμίδα και τον οργανισμό.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ στα μάτια: Αντίο μαύροι κύκλοι

Υαλουρονικό οξύ: Τι παρενέργειες έχει;