Πλαστική στα ζυγωματικά: Επαναφέρει την ισορροπία στο πρόσωπο;

ζυγωματικά πλαστική

Μπορεί η πλαστική στα ζυγωματικά να επαναφέρει την ισορροπία στο πρόσωπο; Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του προσώπου που συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των χαρακτηριστικών του είναι τα ζυγωματικά. Επιπλέον, τα καλοσχηματισμένα ζυγωματικά συμβάλλουν στην αύξηση της αυτοπεποίθησης.

Πλαστική στα ζυγωματικά

Γνωστή και ως αυξητική των ζυγωματικών, ή ενίσχυση των ζυγωματικών, η πλαστική στα ζυγωματικά είναι μια αρκετά δημοφιλής επέμβαση τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο πλαστικός χειρουργός αυξάνει τον όγκο των ζυγωματικών με τη χρήση μικρών ενθεμάτων. Η ανάρρωση διαρκεί λίγες εβδομάδες, με τοπικό πρήξιμο. Τα τελικά αποτελέσματα της επέμβασης είναι ορατά έπειτα από  περίπου 3-4 μήνες.

πλαστική ζυγωματικά

Πώς τα ενθέματα στα ζυγωματικά βελτιώνουν την ισορροπία του προσώπου;

Η πλαστική στα ζυγωματικά λειτουργεί θετικά για διαφορετικές ανισορροπίες του προσώπου. Μια από αυτές είναι όταν οι ασθενείς έχουν μικρά ή όχι έντονα ζυγωματικά. Τα μικρά ζυγωματικά δίνουν ενισχύουν την εφμάνιση της ανισορροπίας του προσώπου, αλλά και ενισχύουν την εμφάνιση της μεγάλης μύτης. Τα ενθέματα των ζυγωματικών βελτιώνουν αυτή την ανισορροπία. Ακόμη, μειώνουν τη χαλάρωση από την επιδερμίδα και δίνουν μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπο.

Επιπλέον, τα ενθέματα των ζυγωματικών είναι κατάλληλα για τους ασθενείς που δεν είναι ευχαριστημένοι με το σχήμα των ζυγωματικών τους.  Τέλος, η επέμβαση δεν έχει στόχο μόνο τα ζυγωματικά, αλλά και την ισορροπία ενός άλλου χαρακτηριστικού του προσώπου.

Διαβάστε ακόμη:

Fillers υαλουρονικού οξέος: Οδηγός για αρχάριους

Εμφυτεύματα στα ζυγωματικά: Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.