Πλαστική στα χείλη: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μείωση τους

πλαστική χείλη

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για την αυξητική στα χείλη, μια επέμβαση η οποία πραγματοποιείται κυρίως για την αύξηση του όγκου τον χειλιών. Δεν είναι όμως η μόνη επέμβαση που πραγματοποιείται στα χείλη. Η πλαστική στα χείλη πραγματοποιείται εξίσου και για τη μείωση τους. Μπορεί να μην είναι το ίδιο δημοφιλής, αλλά η μείωση των χειλιών είναι δημοφιλής για όσους επιθυμούν μικρότερα χείλη ή δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα μιας προηγούμενης αυξητικής χειλιών.

Τα χείλη είναι από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά του προσώπου, και είναι από τα σημεία που εκδηλώνουν την έκφραση των συναισθημάτων. Αποτελούν ακόμη και σύμβολο γοητείας. Σε θέση προφίλ, τα χείλη θα πρέπει να είναι ελαφρώς διαχωρισμένα, και το κάτω χείλος θα πρέπει να βρίσκεται λίγο πιο πίσω από το άνω χείλος. Με υπερβολική προεξοχή, το άνω χείλος δείχνει δυσανάλογα μεγάλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις το άνω χείλος καλύπτει τα 2/3 των κοπτών. Ωστόσο, αυτό μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εθνικότητα και το φύλο.

πλαστική χείλη συμμετρία

Τι περιλαμβάνει η πλαστική στα χείλη για τη μείωση τους;

Η πλαστική χειλιών για τη μείωση τους περιλαμβάνει την αφαίρεση του ιστού της επιδερμίδας από το κάτω ή το άνω χείλος, ή, σε κάποιες περιπτώσεις και τα δύο. Η επέμβαση πραγματοποιείται ως μια απόπειρα για τον ανασχηματισμό ολόκληρης της περιοχής των χειλιών. Η επέμβαση στις περισσότερες περιπτώσεις πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή και μέθη για να μην υπάρχει πόνος. Ο χειρούργος αφαιρεί την περίσσεια λίπους και ιστού για να μειωθεί ο συνολικός του όγκος.

Απαιτείται κάποιο διάστημα ανάρρωσης;

Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρήξιμο και ερυθρότητα για τις πρώτες μέρες. Ωστόσο, θα είστε σε θέση να μιλήσετε και να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ίσως χρειαστεί μια ή δύο εβδομάδες για να αφαιρεθούν τα ράμματα και να αναρρώσουν πλήρως τα χείλη. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι αρκετά μικρότερο σε σύγκριση με άλλες επεμβάσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε 2-5 μέρες άδεια από τη δουλειά σας.

πλαστική χείλη μείωση

Ποιοι είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για την πλαστική στα χείλη και τη μείωση τους;

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για την πλαστική στα χείλη με στόχο τη μείωση τους είναι όσοι επιθυμούν να αλλάξουν την εμφάνιση του προσώπου τους. Οι περισσότεροι που προχωρούν σε αυτή την επέμβαση έχουν φυσικά μεγάλα χείλη, ή έχουν χείλη μεγαλύτερα από τον επιθυμητό τους στόχο έπειτα από μια επέμβαση αυξητικής.

Επιπλέον, τα χείλη αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Η μείωση χειλιών είναι μια λύση για την αντιμετώπιση της ασυμμετρίας των χειλιών.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Τι περιλαμβάνει;

Πλαστική στα χείλη: 2+1 λόγοι που πραγματοποιείται

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.