Αυξητική χειλιών: 3+1 θεραπείες

αυξητική χειλιών

Ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες για την αυξητική των χειλιών; Τα πλούσια νεανικά χείλη αποτελούν σημάδι γοητείας. Ωστόσο, η διαδικασία της γήρανσης τους δίνει μια πιο λεπτή όψη. Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλές τεχνικές για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πλούσια χείλη με φυσική όψη.

Πιο συγκεκριμένα, η ενίσχυση των χειλών περιλαμβάνει μια σειρά θεραπειών που προσθέτουν ή αποκαθιστούν όγκο στα χείλη και τις λεπτές κάθετες γραμμές γύρω από τα χείλη και το στόμα. Ενώ χειρουργικές θεραπείες αποτελούν μια επιλογή, όπως η τοποθέτηση ενθεμάτων, οι πλαστικοί χειρουργοί, τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο λιγότερο επεμβατικές θεραπείες για την απόκτηση αποτελεσμάτων που θα έχουν διάρκεια 1 χρόνο ή περισσότερο. Μερικές από αυτές τις θεραπείες για την αυξητική χειλιών περιλαμβάνουν:

  1. Lip fillers

Τα fillers με υαλουρονικό οξύ αποτελούν μια δημοφιλή μη χειρουργική θεραπεία, που χαρίζουν μια προσωρινή αύξηση στα χείλη. Τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια 4-12 μήνες και χαρίζουν μια φυσική ενίσχυση. Αναλόγως με το υλικό που θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός, τα fillers αποκαθιστούν τον όγκο των χειλιών, ενισχύουν το σχήμα, και εξομαλύνουν τις κάθετες λεπτές γραμμές. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 15-30 λεπτά, ενώ δεν απαιτείται κάποιο διάστημα αποθεραπείες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά σε 2 εβδομάδες έπειτα από τη θεραπεία.

αυξητική χειλιών fillers

  1. Λιπομεταφορά

Η λιπομεταφορά, αποτελεί μια ακόμη θεραπεία για την αυξητική χειλιών. H λιπομεταφορά περιλαμβάνει τη θεραπεία λιποαναρρόφησης από μια διαφορετική περιοχή του σώματος, την ειδική επεξεργασία του λίπους αυτού, και την τοποθέτηση στην περιοχή των χειλιών. Το αποτέλεσμα από τη θεραπεία είναι η φυσική αύξηση των χειλιών και η διατήρηση των αποτελεσμάτων για χρόνια. Καθώς το λίπος είναι από τον οργανισμό, η αίσθηση στα χείλη είναι απολύτως φυσική. Επιπλέον, ο κίνδυνος κάποιας αλλεργικής αντίδρασης είναι εξαιρετικά χαμηλός.

  1. Τοποθέτηση ενθεμάτων

Τα ενθέματα χειλιών χαρίζουν ένα περισσότερο μόνιμο αποτέλεσμα για όσους επιθυμούν μια θεραπεία με μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων. Τα ενθέματα αποτελούνται συνήθως από σιλικόνη, και είναι κατάλληλα για τους ασθενείς που επιθυμούν μια ορατή αύξηση στον όγκο των χειλιών τους. Τα αποτελέσματα διαρκούν για αρκετά χρόνια. Το διάστημα διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Η θεραπεία έχει χρόνο αποθεραπείας περίπου 1-3 μέρες.

αυξητική χειλιών θεραπείες

  1. Lip Lift

Μια ακόμη χειρουργική θεραπεία για την αυξητική των χειλιών, και πιο συγκεκριμένα του άνω χείλους είναι το lip lift. Τα χείλη θα έχουν μεγαλύτερο ύψος. Συνεπώς, μπορεί κανείς να τα παρατηρήσει πιο εύκολα. Αυτή η θεραπεία είναι περισσότερο κατάλληλη για τους μεγαλύτερης ηλικίας ασθενείς που έχουν παρατηρήσει ότι τα χείλη τους έχουν αλλάξει πλάτος. To lip lift δε θα τους δώσει μόνο όγκο, αλλά και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Με πληροφορίες από: americanboardcosmeticsurgery.org, plasticsurgery.org

Διαβάστε ακόμη:

Ρυτίδες στο στόμα: 3+1 θεραπείες αντιμετώπισης

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ: Τι είναι και τι προσφέρει;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.