Θεραπείες σώματος στον δερματολόγο

θεραπείες σώματος

Θεραπείες σώματος στον δερματολόγο: μάθε πώς θα απαλλαγείς χωρίς πόνο και νυστέρι από τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση.

Προλαβαίνεις να χάσεις το λίπος στην κοιλιά και να απαλλαγείς από τη χαλάρωση στους γλουτούς; Ναι, προλαβαίνεις!

Η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Λέιζερ της κλινικής Cosmetic Derma Medicine σου προτείνει 3 λύσεις:

Θεραπείες σώματος:

1. Πάγωσε το λίπος

Η κρυολιπόλυση είναι η μία από τις νέες θεραπείες σώματος που διαλύει τα λιποκύτταρα αναίμακτα αλλά και χωρίς χειρουργείο και τοπική αναισθησία. «Εφαρμόζουμε μια κεφαλή στην περιοχή όπου υπάρχει τοπικό πάχος, όπως στην κοιλιά ή τα ψωμάκια, και μετά από λίγη ώρα η χαμηλή θερμοκρασία των -15°C που εκπέμπει κάτω από το δέρμα καταστρέφει τα λιποκύτταρα» εξηγεί η δερματολόγος. Η μέθοδος είναι ασφαλής και δεν προκαλεί παρενέργειες ούτε βλάβες σε δέρμα, αγγεία και νεύρα. Μάλιστα, όπως τονίζει η γιατρός, με τη νέα συσκευή Cryolipo θα έχετε και σύσφιγξη, καθώς το μηχάνημα ενσωματώνει και ραδιοσυχνότητες που καταπολεμούν τη χαλάρωση.

2. Λείανε την κυτταρίτιδα

Κακά τα ψέματα. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού που εμφανίζουν σχεδόν όλες οι γυναίκες δεν φεύγει τόσο εύκολα γιατί οφείλεται σε πολλούς παράγοντες: από την κακή μικροκυκλοφορία μέχρι τα γονίδια και την ανθυγιεινή διατροφή. Γι’ αυτό η Δρ Τσιατούρα τονίζει να την αντιμετωπίσουμε με συνδυαστικές θεραπείες σώματος. Σύμφωνα με την ίδια, η τελευταία μέθοδος ονομάζεται Cavitation RF και  συνδυάζει υπερήχους που προσφέρουν λιπόλυση με ραδιοσυχνότητες που χαρίζουν σύσφιγξη. Η διαδικασία είναι 100% ανώδυνη και ασφαλής.

θεραπείες σώματος κυτταρίτιδα

3. Ανόρθωσε στήθος-γλουτούς

Καθώς μεγαλώνουμε οι ιστοί χαλαρώνουν. Η διαδικασία επιταχύνεται με την καθιστική ζωή αλλά και καταστάσεις όπως η εγκυμοσύνη που επιδρά ιδιαίτερα στη χαλάρωση του δέρματος της κοιλιάς. Η δερματολόγος προτείνει την εφαρμογή απορροφήσιμων νημάτων PDO-ένα καινούριο ασφαλές υλικό-για σύσφιγξη στήθους, γλουτών, κοιλιάς, αλλά και μηρών και βραχιόνων. Το αποτέλεσμα που προσφέρουν αυτές οι θεραπείες σώματος είναι άμεσο και διαρκεί μέχρι 2 χρόνια.

Για περισσότερες θεραπείες σώματος, επισκεφθείτε το site: www.cosmeticdermamedicine.gr

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.