Θεραπεία Tixel: Τι είναι και τι περιλαμβάνει;

tixel

Η θεραπεία tixel αποτελεί μια νέα μέθοδο περιποίησης της επιδερμίδας που χρησιμοποιεί θερμο-μηχανική τεχνολογία. Λειτουργεί με την άμεση χρήση θερμότητας για την ενίσχυση της αντιγήρανση και της βελτίωση των ουλών. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες που είναι διαθέσιμες, η tixel δεν αποτελεί μια θεραπεία laser, ηπερήχων ή  ραδιοσυχνοτήτων.

Πώς το Tixel βελτιώνει την επιδερμίδα;

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την περιποίηση, φροντίδα και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Είναι αποτελεσματική στους παρακάτω τομείς:

  1. Σύσφιξη της επιδερμίδας

Η θεραπεία συσφίγγει την επιδερμίδα και βελτιώνει τις γραμμές, τις ρυτίδες, τη χαλάρωση, καθώς και τις ουλές ακμής.

  1. Αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Η θεραπεία συμβάλλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Συνεπώς, η  επιδερμίδα αποκτά καλύτερο τόνο, με τη μείωση πιθανών δυσχρωμιών, ενώ ανακτά την λάμψη της. Μπορεί ακόμη να δράσει και ενάντια στην ακμή.

θεραπεία tixel

Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

Μια ειδική συσκευή θερμαίνει την επιδερμίδα, μέσω ενός πλέγματος μικροσκοπικών πυραμίδων στο μέγεθος της καρφίτσας. Η θερμότητα αυτή προκαλεί σύσφιξη στην επιδερμίδα, καθώς και τη αναγέννηση της. Καθώς η επαφή με την επιδερμίδα έχει πολύ μικρή διάρκεια, η δυσφορία είναι ελάχιστη.

Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Ο χρόνος αποθεραπείας από τη θεραπεία tixel είναι ελάχιστος. Οι ασθενείς συνήθως επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες είτε αμέσως, είτε έπειτα από λίγες ώρες. Έπειτα από τη θεραπεία, η επιδερμίδα θα εμφανίσει ερυθρότητα η οποία θα υποχωρήσει έπειτα από λίγες ώρες.

Πόες συνεδρίες απαιτούνται;

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ειδικοί συστήνουν την επανάληψη περίπου 3-6 συνεδριών, με μεσοδιάστημα περίπου 4 εβδομάδες. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα μπορούν να διατηρηθούν με επαναληπτικές συνεδρίες 2 φορές το χρόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Fraxel laser: Τι ζητήματα αντιμετωπίζει;

Θεραπεία Dermapen: Τι αποτελέσματα έχει;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.