Μεγάλο στήθος: Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν την απόκτηση του;

μεγάλο στήθος

Μεγάλο στήθος: Πολλές γυναίκες το θαυμάζουν. Πολλές επίσης είναι αυτές που επιδιώκουν την απόκτηση του. Για αυτό τον λόγο καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική και τις αισθητικές επεμβάσεις για την αύξηση του στήθους τους. Οι τρόποι, οι μέθοδοι και οι τεχνικές ποικίλουν. Ωστόσο, ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην απόφαση για την αύξηση του;

  1. Αλλαγές στις αναλογίες του σώματος τους

Για ορισμένες γυναίκες, η απόκτηση ενός μεγάλου στήθους αυξάνει την ισορροπία στις αναλογίες του σώματος τους, ή είναι πιο κοντά στις αισθητικές τους προτιμήσεις. Αυτού του είδους η αλλαγή έχει θετικά αποτελέσματα, τόσο για τις ίδιες, όσο και για την αυτοπεποίθηση τους.

μεγάλο στήθος σουτιέν

  1. Αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης έπειτα από τεκνοποίηση

Έπειτα από εγκυμοσύνη και θηλασμό, το στήθος πολλές φορές χάνει τον όγκο του και εμφανίζει χαλάρωση. Η αυξητική, σε συνδυασμό με την ανόρθωση στήθους, συμβάλλουν στην αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης του στήθους, Πολλές φορές, η επέμβαση αυτή αποτελεί και κομμάτι του «mommy makeover».

  1. Καλή εφαρμογή των ρούχων

Πολλές είναι οι γυναίκες που νιώθουν ότι με ένα μεγάλο στήθος έχουν καλύτερη και πιο ισορροπημένη εμφάνιση. Ακόμη περισσότερες είναι αυτές που αισθάνονται ότι τα ρούχα τους έχουν καλύτερη εφαρμογή έπειτα από την αυξητική.

μεγάλο στήθος αυξητική

  1. Απώλεια βάρους

Έπειτα από απώλεια βάρους, το στήθος αλλάζει μέγεθος. Η αυξητική χαρίζει καλύτερο σχήμα, που κολακεύει τις νέες αναλογίες του σώματος.

  1. Διόρθωση ασσυμετρίας

Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο για τους μαστούς να έχουν διαφορά στο μέγεθος τους. Βέβαια, η εμφανής ασσυμετρία προκαλεί τόσο αισθητική, όσο και γενικότερη δυσφορία στην καθημερινότητα μιας γυναίκας. Η βελτίωση της ασσυμετρίας με την αυξητική βελτιώνει τόσο την εμφάνιση, όσο και την αυτοπεποίθηση.

Προσοχή

Η απόφαση για την απόκτηση ενός μεγαλύτερου μεγέθους στήθους θα πρέπει να είναι μόνο δική σας. Δε θα πρέπει ποτέ να πραγματοποιηθεί για την ικανοποίηση άλλων ανθρώπων ή του κοινωνικού πλαισίου.

Με πληροφορίες από: drorringer.com, cairnsplasticsurgery.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική στήθους: Τι σημάδια αφήνει;

Ανισομαστία: Ποια είναι η κατάλληλη αντιμετώπιση;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.