Αυξητική στήθους με λιπομεταφορά: 4+1 μύθοι

αυξητική στήθους με λιπομεταφορά

Η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά είναι διαθέσιμη λιγότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με την αυξητική στήθους με τη χρήση ενθεμάτων. Πολλές γυναίκες την προτιμούν. Ο λόγος είναι ότι δεν επιθυμούν μια ξένη ουσία στο σώμα τους. Έτσι, αναζητούν πιο φυσικές μεθόδους για την αύξηση του μεγέθους του στήθους τους. Ωστόσο, γύρω από αυτή τη θεραπεία υπάρχουν διάφοροι μύθοι και παρανοήσεις. Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί;

  1. Τα αποτελέσματα δεν έχουν διάρκεια

Η διαδικασία της λιπομεταφοράς περιλαμβάνει την άντληση λίπους από μια περιοχή του σώματος, την ειδική επεξεργασία, και την τοποθέτηση του στο στήθος. Κατά τη διαδικασία αυτή, ορισμένα κύτταρα αντιμετωπίζουν φθορά. Ακόμη, δεν έχει καλή ροή αίματος όλος ο όγκος του σώματος. Το λίπος που δεν απορροφά ο οργανισμός είναι αυτό που επιβιώνει. Επιπλέον, σε περιπτώσεις αλλαγής σωματικού βάρους, αλλάζει και το μέγεθος του στήθους.

αυξητική στήθους με λιπομεταφορά μύθοι

  1. Το λίπος δεν αυξάνει αρκετά το στήθος

Εξαιτίας του ρόλου που παίζει η ροή του αίματος, είναι δυνατή και η απόκτηση του διπλάσιου μεγέθους την ώρα της επέμβασης. Ωστόσο, σε περίπτωση υπέρβασης αυτής της ποσότητας, το λίπος δεν έχει καλή ροή αίματος, και, συνεπώς λιγότερες πιθανότητες επιβίωσης. Τα τελικά αποτελέσματα έπειτα από την ανάρρωση, ανέρχονται και σε 50% μεγαλύτερο στήθος.

  1. Η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά αφήνει εξογκώματα

Η λιπομεταφορά χαρίζει φυσικά αποτελέσματα, όπως και αίσθηση. Ωστόσο, η επέμβαση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Σε περίπτωση υπερβολικής τοποθέτησης λίπους, ή λάθος τοποθέτησης, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες απώλειας λίπους, ή δημιουργίας κύστεων. Για τον λόγο αυτό, η επίσκεψη σε έναν χειρουργό που ειδικεύεται στη λιπομεταφορά, είναι απαραίτητη.

αυξητική στήθους

  1. Η λιπομεταφορά είναι καλύτερη από τη χρήση ενθεμάτων

Δεν υπάρχει τέλεια χειρουργική επέμβαση. Η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά δεν αφήνει ουλές, προκαλεί λιποαναρρόφηση σε ορισμένες περιοχές του σώματος και χαρίζει φυσικά αποτελέσματα. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη θεραπεία για την απόκτηση ενός ιδιαίτερα μεγάλου στήθους. Ένας πλαστικός χειρουργός κρίνει την καταλληλόλητα μιας επέμβασης με βάση τους στόχους και τις προσδοκίες των ασθενών.

  1. Η λιπομεταφορά είναι κατάλληλη για όλους

Δεν είναι όλοι οι ασθενείς κατάλληλοι για την αυξητική στήθους με λιπομεταφορά. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αρκετή ποσότητα λίπους. Δεν έχουν όλοι οι ασθενείς την απαραίτητη ποσότητα λίπους στον οργανισμό τους.

Με πληροφορίες από: avenueplasticsurgery.com.au, drshortt.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική- Αυξητική στήθους: Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία;

Μείωση στο στήθος: Απαλλαγή από επιβάρυνση μέσης

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.