Μεσοθεραπεία σώματος: Πώς λειτουργεί;

μεσοθεραπεία σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος αποτελεί μια μη χειρουργική θεραπεία για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Πιο συγκεκριμένα, διασπά σταδιακά το λίπος και την κυτταρίτιδα μέσα από μια σειρά ενέσιμων θεραπειών, αποτελούμενων από μικρής ποσότητας αγωγής μεσοθεραπείας, ειδικά κατασκευασμένης από ειδικούς. Ο οργανισμός αποβάλλει σταδιακά το λίπος που έχει διαλυθεί.

Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπεία σώματος;

Η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει την αγωγή συγκεκριμένης αγωγής στην μέση στοιβάδα της επιδερμίδας. Η αγωγή αυτή καταστρέφει τα κύτταρα λίπους, καταστρέφοντας την μεμβράνη των κυττάρων. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι απαραίτητη η επανάληψη των συνεδριών. Επιπλέον, η θεραπεία δεν είναι κατάλληλη για τους ασθενείς μεγαλύτερης ηλικίας, τους ασθενείς με χαλάρωση επιδερμίδας ή αυτούς που επιθυμούν να δουν άμεσα αποτελέσματα.

μεσοθεραπεία σώματος χρήσεις

Σε ποιες περιοχές είναι αποτελεσματική η θεραπεία;

Η μεσοθεραπεία σώματος αποτελεί ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση των τοπικών αποθηκών λίπους. Πιο συγκεκριμένα, οι περιοχές με την εμφάνιση ανεπιθύμητου λίπους είναι:

  • Τα κάτω βλέφαρα
  • Το πιγούνι
  • Τα ζυγωματικά
  • Η περιοχή της κοιλιάς
  • Τα χέρια
  • Τα ψωμάκια, αλλά και η περιοχή χαμηλά στην πλάτη
  • Η περιοχή γύρω από το στήθος
  • Οι γοφοί
  • Η περιοχή των γλουτών, αλλά και
  • Οι μηροί

μεσοθεραπεία σώματος κοπέλα

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;

Η θεραπεία έχει διάρκεια περίπου 5-10 λεπτά και περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενέσιμων στην επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα ξεκινούν να είναι ορατά σε μέρες, ενώ η ορατότητα τους κορυφώνεται στις 30 ημέρες. Επιπλέον, για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων είναι σημαντική η επανάληψη της θεραπείας. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή που πραγματοποιείται η θεραπεία. Ακόμη, τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από 3 περίπου συνεδρίες. Η περίοδος αποθεραπείας είναι μηδαμινή. Μάλιστα, οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι;

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι κατάλληλη για τους υποψήφιους άνω των 18 ετών, που έχουν φτάσει στο ιδανικό σωματικό τους βάρος, αλλά θέλουν να απαλλαγούν από τις ανεπιθύμητες αποθήκες λίπους.

Διαβάστε ακόμη:

Body Contouring: Ποιες θεραπείες περιλαμβάνει;

Ανάρρωση μετά από χειρουργείo: 4+1 συμβουλές από ειδικούς

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.