Αύξηση όγκου γλουτών: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

αύξηση όγκου γλουτών

Αύξηση όγκου γλουτών, πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα; Τα beauty trends αλλάζουν συνεχώς. Ορισμένα trends μάλιστα, με την πάροδο των ετών έχουν μεγαλύτερη δημοτικότητα. Η αύξηση του όγκου των γλουτών δίνει τον όγκο και το σχήμα που χρειάζεται η περιοχή των γλουτών για μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση. Μερικές φορές, η άσκηση και η υγιεινή διατροφή δεν αρκούν για την απόκτηση αυτού του όγκου.

Τι περιλαμβάνει η αύξηση του όγκου των γλουτών;

Γνωστή και ως Brazilian Butt Lift, η θεραπεία προσφέρει στους ασθενείς τη δυνατότητα μείωσης της χαλάρωσης, αλλά και της αύξησης του μεγέθους των γλουτών. Εξειδικευμένες τεχνικές λιποαναρρόφησης αφαιρούν τα κύτταρα λίπους από άλλες περιοχές του σώματος. Μερικές από αυτές τις περιοχές περιλαμβάνουν την κοιλιά, τους γοφούς, τους μηρούς. Στη συνέχεια, ένας ειδικός, τοποθετεί το λίπος στην περιοχή των γλουτών. Μάλιστα, τα αποτελέσματα διαρκούν χρόνια.

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Η αύξηση του όγκου των γλουτών, ή αλλιώς το Brazilian Butt Lift δίνει στους ασθενείς πιο στρόγγυλους γλουτούς χωρίς τους κινδύνους των ενθεμάτων. Επιπλέον, πολλοί τη θεωρούν ως μια θεραπεία 2 σε 1, καθώς πραγματοποιεί ταυτόχρονη θεραπεία στους γλουτούς, αλλά και σε άλλη περιοχή του σώματος. Πόσο διαρκούν όμως τα αποτελέσματα; Τα αποτελέσματα διαρκούν αρκετά χρόνια. Τα κύτταρα που επιβιώνουν κατά τη μεταφορά στους γλουτούς παραμένουν στην περιοχή για αρκετά χρόνια. Οι ασθενείς διατηρούν περίπου το 60-80% των κυττάρων. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά περίπου 6 μήνες μετά τη θεραπεία, που υποχωρεί το πρήξιμο και έχει ολοκληρωθεί η ανάρρωση.

αύξηση όγκου γλουτών αποτελέσματα

Πώς να διατηρήσετε τα αποτελέσματα;

Η αύξηση του όγκου των γλουτών έχει διάρκεια χρόνων. Ωστόσο, οι ασθενείς, το πρώτο διάστημα της αποθεραπείας θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων, το πρώτο διάστημα κατά την αποθεραπεία. Οι ασθενείς θα πρέπει να αποφύγουν να κάθονται αμέσως στους γλουτούς τους, για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Επιπλέον, οι μεγάλες αλλαγές του σωματικού βάρους επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο οι ειδικοί συστήνουν στους ασθενείς να παραμείνουν στο ίδιο σωματικό βάρος και να διατηρούν μια υγιεινή διατροφή. Τέλος, οι ασθενείς συνεχίζουν την ελαφριά σωματική δραστηριότητα μέσα σε 7-10 μέρες. Όσον αφορά την έντονη σωματική άσκηση, οι ασθενείς επιστρέφουν σε αυτή μέσα σε 6-8 εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη:

Κρυολιπόλυση: Πόσο αποτελεσματική είναι για την κυτταρίτιδα;

Λιποαναρρόφηση λαιμού: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.