Λιποαναρρόφηση λαιμού: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

λιποαναρρόφηση λαιμού

Λιποαναρρόφηση λαιμού: Τι θα πρέπει να προσέξετε πριν προχωρήσετε σε θεραπεία; Πολλοί είναι αυτοί που παραμελούν τη σωστή περιποίηση του λαιμού. Ωστόσο, ο λαιμός είναι από τα σημεία που χαρίζουν ή αναδεικνύουν μια νεανική εμφάνιση. Η πάροδος των ετών μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση στην επιδερμίδα, αλλά και εμφάνιση λίπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση της πρόωρης γήρανσης, ή το «διπλοσάγονο». Σε ορισμένες περιπτώσεις, η υγιεινή διατροφή, το skincare και η άσκηση δεν αρκούν. Κι εδώ κάνει την εμφάνιση της η λιποαναρρόφηση λαιμού.

Τι προσφέρει η λιποαναρρόφηση στον λαιμό;

Η λιποαναρρόφηση λαιμού  ανασχηματίζει τον λαιμό, δίνοντας του μια πιο λεία και νεανική εμφάνιση, χωρίς αποθήκες λίπους. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του είναι τα φυσικά αποτελέσματα που χαρίζει. Πιο συγκεκριμένα, η λιποαναρρόφηση, αφαιρεί την περίσσεια λίπους κάτω από το πιγούνι, καθώς και σε άλλες περιοχές γύρω από τον λαιμό.

λιποαναρρόφηση λαιμού αποτελέσματα

Πόση διάρκεια έχει η αποθεραπεία;

Η λιποαναρρόφηση λαιμού είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη λύση. Ο κίνδυνος εμφάνισης επιπλοκών είναι αρκετά μικρός. Έπειτα από τη λιποαναρρόφηση, η ανάρρωση διαρκεί λίγες μόνο ημέρες. Ο πόνος ή η δυσφορία είναι ελάχιστος. Ορισμένοι ασθενείς, τις πρώτες ημέρες φορούν ένα ένδυμα συμπίεσης. Αυτό το ένδυμα μειώνει το πρήξιμο, το οποίο υποχωρεί κι αυτό μέσα σε λίγες ημέρες. Οι ασθενείς επιστρέφουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην καθημερινότητα τους.

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα έπειτα από την λιποαναρρόφηση λαιμού έχουν μεγάλη διάρκεια. Το λίπος δεν κάνει εκ νέου την εμφάνιση του. Βέβαια, για τη διατήρηση των μέγιστων αποτελεσμάτων, οι ασθενείς πρέπει να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή και ένα σταθερό σωματικό βάρος.

Με πληροφορίες από: drpoulos.com

Διαβάστε ακόμη:

Βραχιονοπλαστική: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Mommy Makeover: Πόσο πρέπει να περιμένει μια γυναίκα;

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.