3+1 μη επεμβατικές θεραπείες λαιμού ενάντια στη χαλάρωση

θεραπείες λαιμού

Θεραπείες λαιμού: Ποιες είναι οι καλύτερες μη επεμβατικές θεραπείες που δρουν αποτελεσματικά ενάντια στη χαλάρωση; Η ανάγκη για την ανόρθωση και την σύσφιξη του λαιμού αποτελεί προτεραιότητα με την πάροδο του χρόνου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιδερμίδας ξεκινά να εμφανίζει ρυτίδες ή χαλάρωση έπειτα από την ηλικία των 40. Δυστυχώς, μια από τις περιοχές που οι περισσότεροι παραμελούν στην περιποίηση είναι η περιοχή του λαιμού.

Κι όμως, η περιποίηση του λαιμού είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο λαιμός και η επιδερμίδα του ντεκολτέ είναι επιρρεπείς στην πρόωρη γήρανση, αλλά και τρεις φορές πιο λεπτή από την επιδερμίδα του προσώπου. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και η ευαισθητοποίση της περιοχής από τον ψεκασμό αρωμάτων επηρεάζουν την πρόωρη γήρανση της περιοχής.

Για αυτούς τους λόγους, πολλοί είναι αυτοί που στρέφονται στις μη επεμβατικές θεραπείες λαιμού. Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές;

θεραπείες λαιμού χαλάρωση

  1. Θεραπεία Thermage ή Ultraformer III

Οι θεραπείες Thermage και Ultraformer III είναι γνωστές και ως «μη χειρουργικά lift». Το αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη και η ανόρθωση της επιδερμίδας με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Η θεραπεία Thermage εφαρμόζει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων, που θερμαίνει την επιδερμίδα. Αυτή η θερμότητα ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, που συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η θερμότητα από τη θεραπεία συνεχίζει τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Έπειτα από έξι μήνες, οι ασθενείς παρατηρούν καλύτερες γωνίες στο πρόσωπο, καλοσχηματισμένη γραμμή πηγουνιού, μείωση των ρυτίδων, αλλά και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Η θεραπεία Ultraformer III χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων που εισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Όπως και η θεραπεία Thermage, η θεραπεία Ultraformer III ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και παρέχει μακροπρόθεσμη σύσφιξη της επιδερμίδας.

  1. Laser Genesis

Μια από τις πιο αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες λαιμού είναι η θεραπεία Laser Genesis. Η Laser Genesis είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη μείωση της ερυθρότητας της επιδερμίδας, αλλά και τη ροζάκια. Επιπλέον, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, εξομαλύνει τις ρυτίδες και βελτιώνει τη δομή, της επιδερμίδας, τον τόνο και την εμφάνιση ουλών. Λειτουργεί με τη θέρμανση των ανώτερων στοιβάδων της επιδερμίδας μέσα από τη διανομή ενέργειας laser. Αυτό ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου για τη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

θεραπείες λαιμού αντιμετώπιση

  1. Ενέσιμη λιποδιάλυση

Αυτός ο τύπος ενέσιμου εξαλείφει μόνιμα τα κύτταρα λίπους κάτω από το πηγούνι. Περιέχει δεοξυχολικό οξύ, που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό. Η βασική του λειτουργία είναι η μείωση λίπους, η σύσφιξη, η αναζωογόνηση και ο καλύτερος σχηματισμός γωνιών του προσώπου για μια πιο λεπτή εμφάνιση.

  1. Αντιρυτιδικά ενέσιμα

Ίσως από τις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες λαιμού. Μια αντιρυτιδική ενέσιμη θεραπεία περιλαμβάνει την τοποθέτηση μικρής ποσότητας μιας τοξίνης σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου και του λαιμού για την εξασθένηση της κίνησης των μυών. Η θεραπεία αποτρέπει τη συστολή των μυών, και, συνεπώς, την μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Με πληροφορίες από: artisanclinics.com

Διαβάστε ακόμη:

Αισθητικές θεραπείες: Διαφορές ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες

Μίνι βραχιονοπλαστική: Διαφορές με βραχιονοπλαστική

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.