Υαλουρονικό οξύ: Επαναφέρετε τη νεότητα στα χέρια σας

υαλουρονικό οξύ χέρια

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χέρια;

Τα χέρια αποτελούν ένα από τα εργαλεία του σώματος. Ενώ ειδικά οι γυναίκες γνωρίζουν πολλά για την περιποίηση του προσώπου, δεν έχουν τις ίδιες γνώσεις για το σημείο του σώματος που γερνάει πιο γρήγορα. Αυτό είναι τα χέρια. Οι υπεριώδης ακτινοβολία, τα έντονα σαπούνια, η έκθεση στα χημικά (είτε επειδή καθαρίζετε το σπίτι, είτε επειδή βάφετε τα νύχια σας) μπορούν να συμβάλουν στη γήρανση της επιδερμίδας. Πώς τα fillers με υαλουρονικό οξύ θα σας βοηθήσουν να περιποιηθείτε τα άκρα σας;

Πώς λειτουργούν τα fillers με υαλουρονικό οξύ;

Το κολλαγόνο και οι ίνες ελαστίνης εξασθενούν καθώς το δέρμα σταδιακά αρχίζει και γερνά. Όσο περνούν τα χρόνια, το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο εξασθενούν στο δέρμα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει την ελαστικότητα της. Αυτός είναι και ο λόγος που εμφανίζονται ρυτίδες, ή γίνονται πιο ορατές οι φλέβες.

Ένας από αυτούς τους τρόπους να διορθωθεί αυτό το φαινόμενο είναι με fillers από υαλουρονικό οξύ. Τα fillers από υαλουρονικό οξύ στα χέρια θα βοηθήσουν να «γεμίσουν» τα χέρια και να καλυφθούν οι φλέβες και οι τένοντες. Παράλληλα, θα ενυδατωθεί η επιδερμίδα και θα βελτιωθούν οι ρυτίδες στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

υαλουρονικό οξύ χέρια νεότητα

 

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Αν και η διαδικασία είναι ανώδυνη, ίσως χρειαστεί να εφαρμοστεί μια κρέμα για μούδιασμα. Στη συνέχεια, ο ειδικός θα τοποθετήσει το υλικό στα κατάλληλα σημεία στα χέρια, προκειμένου να ανακτηθεί ο χαμένος όγκος και ενυδάτωση. Στη συνέχεια ο ειδικός θα κάνει μασάζ στην περιοχή που τοποθετήθηκε το filler.

υαλουρονικό οξύ χέρια

 

Πλεονεκτήματα των fillers για τα χέρια

  • Αποκαθιστούν τη χαμένη νεότητα των χεριών
  • «Γεμίζουν» τα σημεία που παρατηρούνται «σακούλες» στα χέρια
  • Μειώνουν την εμφάνιση των τενόντων και των φλεβών
  • Ενυδατώνουν την επιδερμίδα από μέσα προκειμένου να μειωθεί η εμφάνιση ρυτίδων
  • Δε θα υπάρξουν ουλές, καθώς δεν έχει γίνει κάποιο χειρουργείο
  • Διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά
  • Έχει φυσικά αποτελέσματα

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 9-12 μήνες. Φυσικά, σε αυτό παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως ο τρόπος με τον οποίο θα δεχτούν το υλικό τα χέρια, αλλά και η χρήση των χεριών.

Διαβάστε ακόμη:

Διόρθωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ: Τι παρενέργειες έχει;