Διόρθωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ

διόρθωση ρυτίδων

Διόρθωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ, μία μέθοδος που περδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη ανδρών και γυναικών που ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους. Πρόκειται για ανόργανη ουσία που δε δημιουργεί καμία παρενέργεια από τη χρήση της . Χάρη σε αυτή, εκτός των άλλων, μπορούμε να διορθώσουμε μικρές ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Επιπλέον, μπορούμε να τονίσουμε τα ζυγωματικά και την αισθητική της περιοχής.

Κείμενο: Θάνος Κοντογιάννης, πλαστικός χειρουργός
www.kontogiannis.gr

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ενέσιμο προϊόν. Χρησιμοποιείται για να γεμίσουμε ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, το μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια, για να διορθώσουμε σημάδια ή τυχόν δυσμορφίες στο πρόσωπο.

Η χρήση του είναι ευρέως διαδεδομένη, ενώ τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια 10 έως 12 μήνες. Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες μετά από μακροχρόνια εφαρμογή του.

Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι και εδώ οι θεραπείες για διόρθωση ρυτίδων πρέπει να γίνονται από τον ειδικό γιατρό που είναι ο Πλαστικός χειρουργός ή δερματολόγος.

Στα τελευταία συνέδρια της αισθητικής χειρουργικής γίνεται όλο και περισσότερο λόγος για το ενέσιμο lifting. Στην ουσία, πρόκειται για συνδυασμό ενέσιμων θεραπειών botox που αφορούν σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Επιπλέον, η χρήση υαλουρονικού οξέος βοηθά να σβήσουν οι ρυτίδες γύρω από το στόμα, να γεμίσουν τα χείλη και να γίνουν σαρκώδη, να σχηματιστούν έντονα τα ζυγωματικά και να τονισθούν οι γωνίες της κάτω γνάθου, βελτιώνοντας ή εξαφανίζοντας τη χαλάρωση στην περιοχή.

Ο συνδυασμός αυτός βγάζει την εικόνα ενός lifting που μπορεί να γίνει ιατρικό. Η διάρκειά του κυμαίνεται περίπου ανάμεσα σε 6 έως και 7 μήνες.

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο “Διόρθωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ”;
Διαβάστε περισσότερα κείμενο που σας αφορούν στο ALL ABOUT BEAUTY

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.