Φρύδια: Συμβουλές για να είναι καλοσχηματισμένα

φρύδια σχήμα

Ένα καλό σχήμα στα φρύδια δίνει πάντα μια ωραία όψη στο πρόσωπο. Δε λένε άδικα ότι τα φρύδια αποτελούν τον καμβά του προσώπου. Το σχήμα και η διαδικασία σχηματισμού των φρυδιών έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Πώς όμως θα αποκτήσετε ένα όμορφο σχήμα στα φρύδια σας με εύκολες κινήσεις;

  1. Βρείτε το σχήμα των φρυδιών σας

Μείνετε στο κλασσικό σχήμα των φρυδιών σας. Χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια ως οδηγό, χρησιμοποιήστε το για να βρείτε από πού να ξεκινήσετε. Ευθυγραμμίστε την κορυφή της γέφυρας της μύτης σας με την αρχή των φρυδιών σας. Για την κορυφή των φρυδιών σας, κρατήστε το τσιμπιδάκι και τοποθετήστε το προς την ίδια κατεύθυνση μέχρι την κορυφή.

  1. Ευθυγραμμίστε

Ο  σχηματισμός προέρχεται από λίγες απλές οδηγίες. Το φυσικό σχήμα των φρυδιών, η ενίσχυση των φρυδιών σας και φυσικά, να μην το παρακάνετε. Επιχειρήστε να βγάζετε τα φρύδια σας κάθε 4 με έξι εβδομάδες. Όχι πιο συχνά από αυτό. Οι περισσότεροι κάνουν υπερβολικές προσπάθειες να βρουν το κατάλληλο σχήμα για τα φρύδια τους. Μια απλή έκδοση αρκεί. Βεβαιωθείτε ότι θα σας αρέσει το σχήμα. Έπειτα, προσπαθήστε απλά να το διατηρήσετε.

φρύδια σχήμα πρόσωπο

Επιπλέον, μείνετε μακριά από τον καθρέφτη που μεγεθύνει όσα παρατηρείτε. Βλέπετε υπερβολικές λεπτομέρειες, με κίνδυνο να αλλοιώσετε το σχήμα των φρυδιών σας. Τριμάρετε μόνο όταν χρειάζεται. Είναι το τελευταίο βήμα. Βεβαιωθείτε ότι θα επιλέξετε το κατάλληλο ψαλίδι. Είναι σημαντικό να είναι μακριά η λεπίδα. Αν η λεπίδα είναι πολύ κοντή, θα πρέπει να σταματάτε και να κόβετε συνεχώς. Θα δημιουργηθεί ο κίνδυνος να μην είναι ίσα. Μην τριμάρετε καθόλου τις άκρες.

  1. Γεμίστε τα φρύδια σας

Και πάμε στο γέμισμα. Για να διατηρήσετε ένα φυσικό look, αποφύγετε την τοποθέτηση πολύ προϊόντος στο κέντρο των φρυδιών σας. Όπου είναι πιο αραιά, προσθέστε λίγη πίεση. Εντοπίστε την κορυφή και την βάση των φρυδιών σας. Αν θέλετε μια πιο έντονη άκρη, προσθέστε λίγο χρώμα και βουρτσίστε το. Γεμίστε ελαφρώς στη μέση.

Διαβάστε ακόμη:

Φυσική ομορφιά: No makeup, no problem

Μασάζ προσώπου; Πώς να κάνετε μόνοι σας