Πλαστική προσώπου: Μπορεί να δημιουργήσει γωνίες;

πλαστική πιγούνι γωνίες v-line

Πολλοί είναι οι ασθενείς που πραγματοποιούν μια πλαστική επέμβαση του προσώπου για να δημιουργήσουν περισσότερες γωνίες σε αυτό. Αυτού του είδους η πλαστική επέμβαση είναι γνωστή και ως V-line, ή αλλιώς Asian V-line, καθώς αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή επέμβαση στην Νότια Κορέα. Βέβαια, η δημοτικότητα της έχει αρχίσει να αυξάνεται και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Για ποιους λόγους πραγματοποιείται η επέμβαση V-line;

Η πλαστική προσώπου V-line έχει ως στόχο την αναδιαμόρφωση στις γωνίες της κάτω γνάθου και την δημιουργία ενός πιο ικανοποιητικού για τον ασθενή σχήματος. Είναι μια καλή λύση για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με το σχήμα του πηγουνιού τους, ή πιστεύουν ότι το πηγούνι τους έχει ένα πιο τετραγωνισμένο σχήμα που συμβάλλει σε μια πιο αρρενωπή εμφάνιση. Ένας ακόμη λόγος που πραγματοποιείται η επέμβαση, είναι για τη διόρθωση μιας προηγούμενης επέμβασης, όπως μια μη επιτυχημένη τοποθέτηση ενθέματος στο πηγούνι.

πλαστική πιγούνι γωνίες

Τι οφέλη έχει η επέμβαση;

Η πλαστική στο πηγούνι V-line αλλάζει το σχήμα του πηγουνιού, δίνοντας του περισσότερες γωνίες και λιγότερη τετράγωνη όψη. Τα αποτελέσματα του είναι μόνιμα. Επιπλέον, αυτού του είδους η επέμβαση δεν έχει μόνο μια προσέγγιση. Αυτό σημαίνει ότι διεξάγεται ανάλογα με τη δομή των οστών του κάθε ασθενή και τους αισθητικούς του στόχους.

Πώς πραγματοποιείται η επέμβαση;

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της ο πλαστικός χειρούργος θα πραγματοποιήσει τομές για να ανασχηματίσει το οστό του πηγουνιού, για τη δημιουργία ενός πιο ελκυστικού σχήματος. Έπειτα από την διαδικασία, θα κλείσουν οι τομές και θα τοποθετηθούν επίδεσμοι προκειμένου να μειωθεί το πρήξιμο.

Η διάρκεια μπορεί να  διαφέρει από ασθενή σε ασθενή, ανάλογα με την περιπλοκότητα της επέμβασης. Τυπικά, η επέμβαση έχει μέση διάρκεια 1-3 ώρες.

πλαστική πιγούνι γωνίες γυναίκα

Τι περιλαμβάνει η διάρκεια της ανάρρωσης;

Έπειτα από την επέμβαση, συνήθως εμφανίζεται πρήξιμο και δυσφορία Τα συμπτώματα αυτά αρχίζουν να υποχωρούν περίπου 48 ώρες έπειτα από την επέμβαση. Στους ασθενείς συστήνεται να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση και να καταναλώνουν μαλακά τρόφιμα κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στο εργασιακό τους περιβάλλον και την καθημερινότητα τους περίπου μια εβδομάδα έπειτα από την επέμβαση. Ωστόσο, αυτό το διάσημα μπορεί να διαφέρει από ασθενή σε ασθενή.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική στα χείλη: 2+1 λόγοι που πραγματοποιείται

Γενειοπλαστική: Τι περιλαμβάνει και ποιους αφορά

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.