3+1 Hot μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου για το 2021

θεραπείες προσώπου

Είτε θέλετε να κάνετε αλλαγές στο πρόσωπο σας, είτε απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτές, δεν υπάρχει λόγος να αρνηθούμε ότι οι μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου όπως το Botox και το υαλουρονικό οξύ γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, μαζί με τις κλασσικές θεραπείες. Καθώς εντάσσονται όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα των ανθρώπων, γίνονται περισσότερες έρευνες και μελέτες. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να θεραπεύσουν όλο και περισσότερες παθήσεις, ατέλειες και ανησυχίες των ασθενών.

Μέσα στα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε η ραγδαία άνοδος που έχει το υαλουρονικό οξύ, μια νέα θεραπεία, την τοποθέτηση ενός μορίου που βρίσκεται και φυσικά στον οργανισμό και είναι γνωστό για την ικανότητα του να ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, παρατηρήθηκε και η χρήση του Botox ως μέθοδος θεραπείας του υπερβολικού ιδρώτα. Ακόμη, παρατηρήθηκε η τοποθέτηση Botox ακόμη και στις γάμπες (αναμείνετε για περισσότερες πληροφορίες).

Όντως, ο τομέας των θεραπειών έχει αλλάξει. Ποιες είναι οι πιο hot μέθοδος θεραπειών; Τι αναμένεται να γίνει πιο hot το επόμενο διάστημα;

  1. Η ρινοπλαστική της νέας γενιάς

Η τεχνολογία στην ιατρική και την αισθητική αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Ανακαλύπτονται όλο και περισσότερες τεχνικές και εξοπλισμός που βοηθά τους ασθενείς να αποκτήσουν όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Ένα παράδειγμα είναι η τεχνολογία Piezo, που είναι μια επαναστατική μέθοδος ρινοπλαστικής. Η τεχνολογία Piezo επιτρέπει να γίνεται η ρινοπλαστική με μεγαλύτερη ακρίβεια. Χάρη στην τεχνολογία με υπέρηχους, μπορείτε να διαμορφώσετε τα οστά με έναν λιγότερο παρεμβατικό τρόπο σε σύγκριση με την κλασσική μέθοδο της ρινοπλαστικής. Το αποτέλεσμα εμφανίζει λιγότερους μώλωπες και έχει ένα πιο ακριβές αποτέλεσμα για τους ασθενείς.

θεραπείες προσώπου μύτη

  1. Οι ενέσιμες θεραπείες θα αναπτυχθούν περισσότερο

Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που μπορεί να κοιτάζατε τα πρόσωπα σας μέσα από μια οθόνη, δεν προκαλεί έκπληξη που όλο και περισσότεροι επιθυμούν να κάνουν κάποια αισθητική επέμβαση. Η νέα πληροφόρηση, σε συνδυασμό με την εξέταση του προσώπου μέσα από την κάμερα του καθρέφτη, αλλά και της οθόνης, οδήγησε στην ανάπτυξη της ενέσιμης θεραπείας. Όσοι κάνουν θεραπεία για πρώτη φορά, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν τη θεραπεία και το ερχόμενο διάστημα. Ο αριθμός των αρχάριων αναμένεται να αυξηθεί. Ενώ η μακροχρόνια χρήση της ρετινόλης μπορεί να ομαλοποιήσει τις λεπτές γραμμές του προσώπου, οι πιθανότητες είναι ότι η ενέσιμη μορφή της θα έχει τα μεγαλύτερα αποτελέσματα.

  1. Το χαμόγελο των 8 δοντιών

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο μαγικός αριθμός των δοντιών που πρέπει να φαίνονται όταν χαμογελάτε είναι 8. Αν έχετε πλατύ χαμόγελο, με τα εμφανή 8-10 δόντια, περιγράφεται ως πλήρες χαμόγελο, ή ως πλήρης οδοντοστοιχία.  Η πλήρης οδοντοστοιχία παρέχει στήριξη στους μαλακούς ιστούς, στα μάγουλα, και τα χείλη. Όσο περνούν τα χρόνια, η απόσταση από τη μύτη στα χείλη αυξάνεται. Επομένως, μεγαλώνοντας το χαμόγελο, μεγαλώνει και η στήριξη των χειλιών. Αυτό χαρίζει νεότητα στο πρόσωπο. Τα μάτια γίνονται μικρότερα όταν δουλεύουν οι μύες, που αλλάζουν τη σύνθεση και την εμφάνιση του προσώπου.

θεραπείες προσώπου χαμόγελο

  1. Full face fillers

Ενώ πολλές κλινικές ακόμη μιλούν για θεραπείες «ανά περιοχή» πολλοί ειδικοί, αρχίζουν να φεύγουν από αυτή τη μέθοδο και να αρχίζουν αν προσεγγίζουν το πρόσωπο ως σύνολο. Συχνά, με την περιποίηση σε μια μόνο συγκεκριμένη περιοχή, όπως τα χείλη ή τα ζυγωματικά, μπορεί να δημιουργήσει ανομοιόμορφο αποτέλεσμα σε σχέση με μια άλλη περιοχή. Τα full face fillers είναι από τις θεραπείες προσώπου που υπόσχονται ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Less is more όσον αφορά την ποσότητα του όγκου των filler ή του Botox, αλλά όχι όσον αφορά την επιφάνεια της περιοχής που θα τοποθετηθεί.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ στα ζυγωματικά: Τι αποτέλεσμα έχει;

Σημάδια στο πρόσωπο; Ξεφορτωθείτε τα με υαλουρονικό οξύ

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.