Διαγωνισμός: Κέρδισε 40 αγωγές Laboina για νεανικό δέρμα!

Αντιμετώπισε τις ρυτίδες και καθυστέρησε τη γήρανση με την επιδερμική αγωγή Laboina Stem!

Tι είναι η επιδερμική αγωγή Laboina Stem
Τα εργαστήρια της Labo μετά από μακροχρόνιες έρευνες σε βλαστοκύτταρα κατοχύρωσαν με ελβετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τα Ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα Labo. Τα ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα που περιέχονται στα προϊόντα Laboina Stem αποτελούνται από βλαστοκύτταρα Malus domestica και Buddleja davidii με Τεπρενόνη και είναι κύτταρα με εξαιρετική ζωτικότητα και υψηλή ικανότητα πολλαπλασιασμού.

Τι αποτέλεσμα θα δεις στο δέρμα σου
Τα ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα της Laboina Stem συμβάλλουν στον πολλαπλασιασμό και τη μακροζωία των κυττάρων της επιδερμίδας και του δέρματος χάρη στην ικανότητά τους να:

  • Διεγείρουν την αναπαραγωγή των κυττάρων
  • Προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από οξειδωτικές βλάβες
  • Καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων
  • Τα προϊόντα Laboina Stem είναι επίσης εμπλουτισμένα με Φυτοενδορφίνες που διεγείρουν την ζωτικότητα, την αναγέννηση και τις λειτουργίες του δέρματος και καθαρό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους που γεμίζει τις ρυτίδες γήρανσης.

Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει τα προϊόντα Laboina Stem Επιδερμικές Εφαρμογές που είναι κατάλληλα για εντατική περιποίηση και τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης ή συντήρησης, Laboina Stem Κρέμα Ημέρας, Laboina Stem Κρέμα Νύκτας, Laboina Stem Κρέμα Ματιών.

Μπες κι εσύ στο διαγωνισμό για 40 αγωγές Laboina Stem

Τα προϊόντα Laboina Stem Επιδερμικές Εφαρμογές αποτελούνται από το σκεύασμα για τις ρυτίδες έκφρασης Laboina Stem 30 ml για εφαρμογή 15 ημερών και το φιαλίδιο Ενεργών Φυτικών Βλαστοκυττάρων. Πριν την πρώτη χρήση αναμιγνύεις τα δύο φιαλίδια και στην συνέχεια εφαρμόζεις το προϊόν με την ειδική σύριγγα απλικατέρ.

Για περισσότερες πληροφορίες: OMEGA PHARMA HELLAS A.E Τηλ:210 8188900

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ και γίνε μία από τις τυχερές που θα κερδίσουν την επιδερμική αγωγή Laboina Stem!