Φτιάξε το σώμα που ονειρεύεσαι, με τη θεραπεία 3 σε 1

κυτταρίτιδα σώμα
Κείμενο: Τζούμα Π. Αναστασία, Δερματολόγος -  Αφροδισιολόγος

Τέλειο σώμα πριν το καλοκαίρι…Με lpg lipomassage, accent ραδιοσυχνότητες & cavitation!

Προλαβαίνετε !

 Μικρές και μεγάλες, αδύνατες και εύσωμες, όλες οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με την κυτταρίτιδα, ένα πρόβλημα που μόνο χειρότερο γίνεται με το χρόνο. Βαθμιαία, η εμφάνιση του φαινομένου της «φλούδας του πορτοκαλιού» (κυτταρίτιδα) γίνεται ολοένα και πιο έντονη στους γοφούς, την κοιλιά, τους μηρούς και τους γλουτούς. Ο καθιστικός τρόπος ζωής και η κακή διατροφή συμβάλλουν περαιτέρω στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας και στην τοπική εναπόθεση λίπους. Η εμφάνιση της φλούδας του πορτοκαλιού στο δέρμα, γνωστή ως κυτταρίτιδα, προέρχεται από την ανομοιογενή κατανομή του λίπους και την υποδόρια διάταση του συνδετικού ιστού. 

Αυτό το φαινόμενο είναι συχνότερο στις γυναίκες και οφείλεται στην αποθήκευση λίπους στα λιποκύτταρα και στην αποθήκευση νερού στη δερμίδα και την υποδερμίδα. Δεδομένου ότι τα λιποκύτταρα υπερδιογκώνονται, οι μεμβράνες τους παραμορφώνονται και προκαλούν τη διάταση των διαφραγμάτων, προκαλώντας, έτσι, το φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν προσπαθήσει μάταια να διώξουν την κυτταρίτιδα με κάθε τρόπο, από τη διατροφή και την έντονη άσκηση μέχρι τις αντι-κυτταριτιδικές κρέμες, τις παραδοσιακές και εναλλακτικές θεραπείες και τα φάρμακα αδυνατίσματος.

Με το επαναστατικό LPG  LIPOMASSAGE® από τη θεραπευτική τεχνική ENDERMOLOGIE® το όνειρο όλων των γυναικών, να απαλλαχθούν από τις υπερβολικές τους καμπύλες και από το αντιαισθητικό φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού, είναι πλέον πραγματικότητα!!!

Το αποτέλεσμα: Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα.

 Η Endermologie® περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας (Keymodule® ) με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, οδηγώντας στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων. Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος, το Keymodule® υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών.

Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο. Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται, έπειτα, στις προβληματικές περιοχές.

O αριθμός των συνεδριών ποικίλει από 10 εώς 18, δύο φορές την εβδομάδα.

Συνδυαστικά, το body 360 , είναι μία θεραπεία σμίλευσης σώματος που θα σας βοηθήσει να δείχνετε και να νιώθετε νεότεροι. Με αυτήν την καινοτόμο θεραπεία, μπορείτε να αδυνατίσετε και ταυτόχρονα να συσφίξετε το σώμα σας χωρίς εξαντλητικές δίαιτες ή μαραθώνια προγράμματα γυμναστικής.

Η θεραπεία συνδυάζει υπερήχους cavitation  και ραδιοσυχνότητες, δύο κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες. Η όλη διαδικασία είναι πανεύκολη και αποτελείται από τρία πολύ απλά βήματα:

1. Η κεφαλή του ACCENT ULTRA σαρώνει την περιοχή θεραπείας και καθώς κινείται, θερμαίνει το δέρμα και τους υποκείμενους ιστούς. Ενεργοποιεί με τον τρόπο αυτό τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν κολλαγόνο με αποτέλεσμα την σύσφιξη του δέρματος.

2. Το λίπος και τα κατακρατημένα υγρά, που βρίσκονται εντός των λιποκυττάρων και ευθύνονται για το φαινόμενο της κυτταρίτιδας, διαλύονται και στη συνέχεια ο οργανισμός σας τα αποβάλλει ως περιττά. Στο σημείο αυτό μπορεί να συνδυαστεί η θεραπεία με το LPG LIPOMASSAGE για πιο άμεσα αποτελέσματα μιας και βοηθάει στην λεμφική παροχεύτεση.

3. Η κεφαλή του ψυχρού υπερήχου – CAVITATION, εστιάζει στην επιπλέον λιποδιάλυση στα δύσκολα σημεία. Ως άμεσο αποτέλεσμα νιώθετε μια έντονη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόλις δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της θεραπείας. Η θεραπεία συνδυασμένη με δίαιτα και άσκηση μπορεί να αποφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα για ένα νεότερο και πιο αδύνατο σώμα.

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από 4-6 συνεδρίες, κάθε 15 ημέρες διάρκειας 50 – 60 λεπτών ανά συνεδρία. Μπορεί να προγραμματιστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου ακόμη και αν το δέρμα σας είναι ήδη μαυρισμένο από τον ήλιο.

Όταν γίνει συνδυασμός των παραπάνω θεραπειών χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες, 4-6 συνεδρίες accent, κάθε 15 ημέρες, με εστίαση στα σημεία λίπους χρησιμοποιώντας cavitation, και κάθε δεύτερη συνεδρία Accent συνδυασμό με lpg lipomassage.

 

Στις τυπικές θεραπευτικές δυνατότητες του παραπάνω  προγράμματος  συμπεριλαμβάνονται:

– Σύσφιξη και αδυνάτισμα της κοιλίας

– Σμίλευση γοφών, μηρών και γλουτών

– Βελτίωση της κυτταρίτιδας σε στοχευμένες περιοχές

 

Διαβάστε ακόμη: Τι είναι το fractional laser; Η δερματολόγος απαντά