Εσείς έχετε μωβ ή μαύρους κύκλους;

Εμφυτευτής νεότητας για νεανική όψη 

Οι μωβ κύκλοι είναι πιο συχνοί και έχουν κυκλοφοριακή προέλευση. Τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων είναι λιγότερο ελαστικά και πιο διαπερατά, δημιουργώντας έτσι τοπικά μια διαστολή και στάση του αίματος, αλλά και μια τοπική πίεση. Τα αγγεία σπάνε και απελευθερώνουν στους γύρω ιστούς αιμοσφαιρίνη έτσι δημιουργείται η εικόνα του αιματώματος. Η διαρροή λοιπόν των κυττάρων του αίματος από τα αγγεία και το σπάσιμό τους, δημιουργούν τους μωβ κύκλους.

Οι μαύροι κύκλοι είναι πιο σκούροι από την επιδερμίδα του υπόλοιπου προσώπου και παρατηρούνται γενικά σε πιο σκουρόχρωμα δέρματα. Αυτοί οι κύκλοι οφείλονται σε υπέρχρωση λόγω συσσώρευσης της μελανίνης και του σιδήρου στην επιδερμίδα. Η εμφάνισή τους είναι πολύ δύσκολο να εξασθενίσει.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τονωθούν τα φυσικά ένζυμα εξάλειψης των υπόλοιπων χρωστικών του αίματος καθώς και να ενισχυθεί η πυκνότητα του δέρματος για να υποστηρίξει καλύτερα το μικρο-αγγειακό δίκτυο που τροφοδοτεί τα μάτια.

H Helena Rubinstein δημιούργησε το 1ο concealer περιποίησης που προσφέρει διπλή δράση, τόσο στην επιφάνεια όσο και σε βάθος,

για την άμεση τόνωση και αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών.

Το Prodigy Powercell Eye Urgency περιέχει φυσικά φυτικά κύτταρα oceanic crista, που είναι αναγνωρισμένα για την δράση τους στην επανόρθωση και ανάπλαση των ιστών, καθώς και ένα εξαιρετικά ισχυρό σύμπλεγμα HALOXYL που συμβάλλει στην ορατή εξασθένιση των μαύρων κύκλων μετά από 4 εβδ