Ποιο καρότσι μωρού να επιλέξω; 6+1 συμβουλές

ποιο καρότσι μωρού να επιλέξω

Ποιο καρότσι μωρού να επιλέξω; Είναι μια από τις βασικές ερωτήσεις των μελλόντων γονέων. Η αγορά ενός καροτσιού είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλές επιλογές, πολλά χαρακτηριστικά και ένα πολύ μεγάλο εύρος τιμών. Θα πρέπει πρώτα να ρωτήσετε τον εαυτό σας με ποιο τρόπο και πότε σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε, το είδος του εδάφους, αν προορίζεται για ταξίδι.

Μόλις μάθετε πώς και πότε θα χρησιμοποιήσετε το καρότσι μωρού, βεβαιωθείτε ποια χαρακτηριστικά θα ταιριάξουν με τον τρόπο ζωής σας. Οι παρακάτω παράγοντες να λάβετε υπόψη θα σας βοηθήσουν να δώσετε απάντηση στην ερώτηση «Ποιο καρότσι μωρού να επιλέξω;».

  1. Έχει σύστημα μεταφοράς;

Ένα σύστημα μεταφοράς, όπου το καρότσι θα περιλαμβάνει και κάθισμα αυτοκινήτου είναι μια καλή επιλογή. Συνήθως στο σύστημα μεταφοράς περιλαμβάνεται ένα κάθισμα αυτοκινήτου που ταιριάζει με το καροτσάκι. Μερικές φορές μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας 2 σε ένα σετ. Ωστόσο, να διαβάσετε προσεκτικά τι περιέχει το σετ. Μερικοί κατασκευαστές δεν περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία περιλαμβάνονται στα αντικείμενα αν τα αγοράσετε ξεχωριστά.

  1. Ποιο είναι το ύψος της θέσης του καροτσιού;

Πολλά καρότσια είναι κατασκευασμένα για παιδιά 18 κιλών ή παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι περίπου τα προνήπια. Βεβαιωθείτε ότι η θέση του καροτσιού θα μπορεί να υποστηρίξει αυτό το μέγεθος. Συνήθως είναι 100 περίπου εκατοστά πριν συναντήσει τα όρια βάρους του καροτσιού.

ποιο καρότσι μωρού να επιλέξω βόλτα

  1. Πώς θα είναι το χερούλι του καροτσιού;

Η εύρεση ενός καροτσιού που θα έχει ένα χερούλι που θα βολεύει τους γονείς είναι μια πρόκληση. Το ύψος του χερουλιού θα επηρεάσει τον τρόπο που θα σπρώχνουν οι γονείς το καροτσάκι, αλλά και τον βαθμό που ένας ψηλότερο γονέας θα βγάζει με άνεση βόλτα το μωρό του.

  1. Τι είδους λάστιχα είναι καλύτερα για εσάς;

Τα μικρά λάστιχα είναι ιδανικά αν σχεδιάζετε να περπατάτε σε επιφάνειες με άσφαλτο μαζί με το καρότσι σας. Τα καρότσια με μικρότερα λάστιχα είναι πιο ελαφριά και πιο εύκολα στην τοποθέτηση τους σε αυτοκίνητο.

  1. Έχει επένδυση shocks;

Αν το καρότσι θα είναι το βασικό μέσο μεταφοράς για το μωρό σας, ή αν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε σε ανώμαλο έδαφος, η αφορά ενός με επένδυση shocks είναι μια καλή ιδέα. Αυτό θα βοηθήσει το μωρό σας να είναι πιο άνετο με τις βόλτες του, αλλά και με τις βόλτες με μεγάλη διάρκεια.

καρότσι μωρού βόλτα

  1. Είναι τα χαρακτηριστικά του εύκολα στη χρήση;

Αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε συχνά το καρότσι σας, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι διπλώσεις, οι θέσεις κλίσεις και η κουκούλα είναι εύκολες προς τη χρήση. Ίσως το μωρό σας αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια της βόλτας και θελήσετε να αλλάξετε την κλίση του καροτσιού χωρίς να το μετακινήσετε. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ασφαλή, άνετα και εύκολα προς τη χρήση.

  1. Έχει διαθέσιμο χώρο για αξεσουάρ;

Η γνώση για τα απαραίτητα αξεσουάρ είναι απαραίτητη για το καρότσι σας όσο μεγαλώνει το μωρό σας. Χώρος για τσάντες, αδιάβροχα καλύμματα, cup holder η θήκη για σνακ είναι έξτρα χαρακτηριστικά που ίσως φανούν χρήσιμα για τα μεγαλύτερα μωρά. Σχεδιάζετε να κάνετε κι άλλα παιδιά; Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα καρότσι που επεκτείνετε αν δε θέλετε να αγοράσετε εκ νέου ένα άλλο καρότσι.

Διαβάστε ακόμη:

Μωρό στο σπίτι: Τι να περιμένετε τις πρώτες μέρες

Πρώτη μέρα με το μωρό στο σπίτι: Τα αντικείμενα που χρειάζεστε