Πάρκο για μωρά: 3+1 τρόποι να το χρησιμοποιήσετε

parko-gia-mοra

Το πάρκο για μωρά είναι ένας ασφαλής χώρος για να παίζει το μωρό σας, είτε μόνο σας είτε μαζί σας, στο σπίτι ή κάπου έξω. Συνήθως οι νέοι γονείς περιορίζονται στις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα πάρκο για μωρά. Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι αυτοί;

  1. Μια εκδρομή στην παραλία

Ένα πάρκο για μωρά στην παραλία είναι ένας χώρος που τα μωρά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια. Όποτε είναι έτοιμα να ανακαλύψουν την άμμο και τη θάλασσα, μπορείτε να βάλετε κάποια κοχύλια στο πάρκο να το εξερευνήσουν. Τοποθετήστε και μια κουβέρτα από πάνω ή προσπαθήστε να έχετε μια ομπρέλα για σκιά.

  1. Camping

Το να κοιμηθεί ένα μωρό σε ένα camping μπορεί να είναι δύσκολο. Είναι ένα νέο περιβάλλον μπορούν να είναι τόσο ενδιαφέρον όσο και τρομακτικό για ένα παιδί αρκετά νεαρής ηλικίας. Το να έχετε το πάρκο για μωρά που έχει και στο σπίτι μπορεί να το κάνει να αισθανθεί άνετα και να νιώσει οικεία με το περιβάλλον γύρω του.

πάρκο για μωρά κοριτσάκι

 

  1. Ασφαλής χώρος όσο είστε απασχολημένοι

Θέλετε να καθαρίσετε το σπίτι; Περιμένετε κάποιο δέμα και χτύπησαν το κουδούνι; Χτύπησε το τηλέφωνο και πρέπει να απαντήσετε; Το πάρκο για τα μωρά δε θα δημιουργήσει άγχος και θα προσφέρει έναν χώρο που μπορούν να παίξουν και να είναι απασχολημένα.

  1. Φορητή κούνια για τους καλεσμένους

Περιμένετε καλεσμένους που έχουν κι εκείνοι μωρά; Αν κουραστούν ή νυστάξουν, θα μπορέσουν να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν, όσο εσείς χαλαρώνετε με τους καλεσμένους σας. Ακόμη, σε περίπτωση που εσείς θέλετε να πάτε κάποια επίσκεψη, μπορείτε να το έχετε μαζί σας. Ίσως διασκεδάζετε, θέλετε να κάτσετε λίγο παραπάνω και το μωρό σας θελήσει να κοιμηθεί.

Διαβάστε ακόμη:

Μωρά: Συμβουλές για την εκμάθηση τουαλέτας

Φρουτόκρεμα: 2+1 λαχταριστές συνταγές