Σβήσε 10 Χρόνια από το πρόσωπό σου!!

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΥ LIFTING, ΜΕ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ, ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ.

Κείμενο: Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος [email protected], www.advancedhairclinics.gr ,www.cosmeticdermamedicine.gr

Είχες φανταστεί ποτέ ότι η τεχνολογία των υπερήχων, που χρόνια χρησιμοποιείται στην ιατρική διάγνωση, θα μπορούσε να σβήσει ρυτίδες και χαλάρωση από το δέρμα σου; Η χαλάρωση του δέρματος προσώπου και λαιμού και η απώλεια της ελαστικότητας του αποτελεί ένα δύσκολο αισθητικό πρόβλημα που πάντοτε απασχολούσε γυναίκες και άντρες. Μέχρι πρόσφατα το χειρουργικό lifting αποτελούσε το μόνο τρόπο αντιμετώπισης της χαλάρωσης και των λεπτών γραμμών. Η ανάγκη για μια μη επεμβατική θεραπεία μας οδήγησε στη χρήση laser με καλά, αλλά περιορισμένης διάρκειας αποτελέσματα.

Η γήρανση και η χαλάρωση του δέρματος προκαλείται κυρίως από την απώλεια ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, οι οποίες είναι ουσίες απαραίτητες για τη σφριγηλότητά του. Ωστόσο, σημαντικά συμβάλλουν το κάπνισμα, η ηλιακή ακτινοβολία και η κληρονομικότητα. Όσο μειώνονται ποιοτικά και ποσοτικά αυτές οι δομικές ουσίες της επιδερμίδας τόσο επηρεάζεται άμεσα η νεανική όψη του προσώπου. Λεπτές ρυτίδες και μαύροι κύκλοι εμφανίζονται κάτω από τα μάτια και χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου (οβάλ) και του λαιμού.

 Η Τεχνολογία Ultrasound-RF

Τα ραδιοκύματα (RF), σε συνδυασμό με ηχητικά κύματα (ultrasound therapy), αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο και νέο έχει να προσφέρει σήμερα η κοσμητική δερματολογία. Γυναίκες και άντρες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους και να χαρίσουν νεανικότητα στην όψη τους μέσω της τεχνολογίας νέας γενιάς εστιασμένων υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων. Η τεχνολογία Ultrasound-RF είναι η απόλυτη μη επεμβατική θεραπεία για αντιμετώπιση της χαλάρωσης, λείανση ρυτίδων, παραγωγή νέου κολλαγόνου και σύσφιξη προσώπου και λαιμού. Αποτελεί το μυστικό ομορφιάς πολλών επωνύμων και stars του Χόλυγουντ!

 Πως Εφαρμόζεται

Με τη συνδυασμένη δράση Ultrasound- RF η ενέργεια των ραδιοκυμάτων και ηχητικών κυμάτων εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, διεγείροντας τους ινοβλάστες που παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Πρόκειται για ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς παρενέργειες μέθοδο που επιτρέπει την άμεση επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες. Απαιτούνται συνήθως 6-7 συνεδρίες, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η κιόλας συνεδρία. Μπορεί άριστα να συνδυαστεί με fractional laser ανάπλασης, καθώς και με ενέσιμες θεραπείες όπως είναι το botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως και αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP. Οι λεπτές ρυτίδες σβήνουν, η όψη των κουρασμένων ματιών και των μαύρων κύκλων δίνει τη θέση της σε πιο νεανικό βλέμμα και πετυχαίνουμε ένα φυσικό lifting του λαιμού και του οβάλ του προσώπου.

Δεν την αποκαλούν τυχαία lifting χωρίς νυστέρι, καθώς τα αποτελέσματα φαίνονται από την 1η κιόλας συνεδρία και διαρκούν περισσότερο από κάθε άλλη θεραπεία!