Ναι στο Apollo Tripollar για ανανέωση από την κορυφή εώς τα νύχια!

Συνέντευξη με την Κα Νικάκη Μελίνα Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο

Το APOLLO TRIPOLLAR επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα χωρίς να προκαλεί βλάβη των υγιών ιστών. Η θερμική δράση στα επιφανειακά και βαθύτερα στρώματα ταυτόχρονα συρρικνώνει τα λιπώδη κύτταρα, συσπά τις ίνες κολλαγόνου και ενεργοποιεί την γένεση του κολλαγόνου.

Κα Νικάκη το Apollo Tripollar αφορά ένα προηγμένο σύστημα ραδιοσυχνοτήτων. Μιλήστε μας για τη λειτουργία και τα οφέλη του.

Οι ραδιοσυχνότητες (RF)χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια .Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές από τη στιγμή που η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας. Στις αισθητικές εφαρμογές εφαρμόζεται στο δέρμα μέσω ηλεκτροδίωνγια θέρμανση των βαθύτερων στιβάδωντου δέρματος και του υποδόριου λίπους. ΤοAPOLLO TRIPOLLAR επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα χωρίς να προκαλεί βλάβητων υγιών ιστών. Η θερμική δράση στα επιφανειακά και βαθύτερα στρώματα ταυτόχρονα συρρικνώνει τα λιπώδη κύτταρα , συσπά τις ίνες κολλαγόνου και ενεργοποιεί την γένεση του κολλαγόνου. Τα διπλά οφέλη είναι άμεσα, όσον αφορά τη σύσφιξη του δέρματος και τη γλυπτική του σώματος και διαρκούν. Η τεχνολογία του tripollar ανώδυνα μεταφέρει την στοχευμένη και επιθυμητή ενέργεια RF στην επιφάνεια του δέρματος και στουποδόριο λίπος . Η ελεγχόμενη ενέργεια μεταφέρεται μέσω ηλεκτροδίων, 3 ή περισσότερων, εστιάζεται μεταξύ αυτών και περιορίζεται μόνον στην περιοχή που εφαρμόζεται. Αυτή η στοχευμένη μεταφορά προκαλεί βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα και ορατά αποτελέσματα από την 1η κιόλας εφαρμογή. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και ευχάριστη λόγω της σχετικά χαμηλής ενέργειας που απαιτείται. Το tripollar επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα.

Οι θεραπείες του προσώπου στόχο έχουν την γένεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια του tripollar θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ταυτόχρονα αναγκάζοντας τις υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου να συσπασθούν. Οι συσπασθείσες ίνες κολλαγόνου τραβούν και σφίγγουν το δέρμα δημιουργώντας άμεσα ορατή σύσφιξη, ενώ ο μεταβολισμός των ινοβλαστών αυξάνεται παράγοντας νέες ίνες κολλαγόνου και προκαλώντας παρατεταμένο  αποτέλεσμα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα: σφριγηλό, νεανικό δέρμα άμεσα, βελτίωση στο οβάλ του προσώπου (facial contouring)και παρατεταμένη αναδόμηση (remodelling).

Oι θεραπείες σώματος στοχεύουν στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων στο υποδόριο λίπος και το μεταβολισμό του λίπους και την επιτάχυνση της αναγέννησης του κολλαγόνου. Η ενέργεια του tripollar θερμαίνει τα λιπώδη κύτταρα με αποτέλεσμα να εκκρίνουν λιπαρά οξέα που απομακρύνονται μέσω του λεμφικού συστήματος και του αίματος. Το επιθυμητό αποτέλεσμα: μείωση του λίπους και της περιφέρειας, μείωση της κυτταρίτιδας και γλυπτική του σώματος (body sculpting) .

Ποιες θεραπείες ενδείκνυνται με το Apollo;

Ενδείκνυνται θεραπείες προσώπου και σώματος με τις οποίες επιτυγχάνεται:

• Βελτίωση του σχήματος του προσώπου

• Σύσφιξη του δέρματος του προσώπου

• Μείωση του διπλοσάγονου

• Λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ακόμα και ευαίσθητων περιοχών του προσώπου που δεν μπορούσαν πριν νααντιμετωπιστούν χωρίς πόνο ή τραυματισμό, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια και γύρω από τα χείλη

• Γλυπτική σώματος

• Μείωση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας

• Μείωση περιφέρειας κοιλιάς, μηρών, γλουτών

• Σύσφιξη και βελτίωση της υφής σε χέρια και ντεκολτέ

• Ραγάδες

• Σύσφιξη δέρματος κατόπιν λιποαναρρόφησης και εγκυμοσύνης

Πόσο διαρκεί κάθε θεραπεία, πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε μπορούμε να περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα;

Μία θεραπευτική εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει περίπου 15-60 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και συνιστάται να επαναλαμβάνεται μια φορά την εβδομάδα με μέσο όρο 4-8 θεραπείες συνολικά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και διαρκούν μήνες έως χρόνια με την σωστή συντήρηση, που συνίσταται σε 1 θεραπεία κάθε 4-8 εβδομάδες. Βεβαίως το αποτέλεσμα εξαρτάται και από την βιολογική ηλικία των ασθενών και τον τρόπο ζωής τους.

Γιατί να προτιμήσουμε αυτού του είδους τη θεραπεία;

Η τεχνολογία RF TRIPOLLAR είναι απόλυτα ασφαλής για οποιοδήποτε τύπο και χρώμα – δέρματος και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων τεχνολογιών mono-polar και bi-polarRF:

• Η ραδιοσυχνότητα περιορίζεται μόνο στην περιοχή που εφαρμόζεται

• Η ραδιοσυχνότητα ασκείται ταυτόχρονα στα επιφανειακά αλλά και βαθύτερα στρώματα, σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος σε σύγκριση με τις προηγούμενες τεχνολογίες

• Δεν απαιτείται μεγάλη ισχύς, λόγω της στοχευμένης δράσης και συνεπακόλουθα

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για την έναρξη της κάθε θεραπείας ξεχωριστά;

Επειδή, ως γνωστόν, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία καλό είναι τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος ,που μπορεί να είναι μείωση της σφριγηλότητας του δέρματος , χαλάρωση και λεπτή ρυτίδωση να κινητοποιούν τις ασθενείς και να ξεκινούντο συντομότερο δυνατόν τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες που θα αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου και θα καθυστερήσουν τις περισσότερο επεμβατικές, ενέσιμες ή χειρουργικές θεραπείες.

Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που όλοι σκεφτόμαστε τον οικονομικό παράγοντα, τι έχετε να μας προτείνετε έτσι ώστε και να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο θεραπείας και να ξοδέψουμε λιγότερα;

Το Apollo tripollar προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπευτική λύση για τη χαλάρωση του δέρματος ,την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Το κόστος των θεραπειών ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή και το χρόνο εφαρμογής . Η επιλογή πακέτου θεραπείας καθιστά το κόστος επιτρεπτό ακόμα και στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε.