Πλαστική χειρουργική- Ανόρθωση Στήθους: 3+1 tips για τα αποτελέσματα

πλαστική χειρουργική ανόρθωση στήθους

Η πλαστική χειρουργική, και πιο συγκεκριμένα η ανόρθωση του στήθους είναι μια πολύ δημοφιλής θεραπεία για την επαναφορά του στήθους σε μια πιο φυσική και νεανική θέση. Ωστόσο, κάποια χρόνια έπειτα από την επέμβαση, πολλές γυναίκες αρχίζουν να παρατηρούν και πάλι την επιρροή της βαρύτητας. Παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο να αποφύγει κανείς τα σημάδια της γήρανσης, μπορεί να τα καθυστερήσει. Πώς; Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικούς τρόπους για να διατηρήσετε στο μέγιστο τα αποτελέσματα από την ανόρθωση στήθους.

  1. Να τρώτε καλά

Η σωστή διατροφή είναι ένα βασικό στοιχείο για μια υγιή καθημερινότητα, ιδιαίτερα έπειτα από μια πλαστική χειρουργική επέμβαση, και πιο συγκεκριμένα την ανόρθωση στήθους. Οι υγιεινές τροφές στις κατάλληλες ποσότητες διατηρούν σταθερό το σωματικό βάρος. Αυτό θα κάνει καλό και στο στήθος σας, καθώς δε θα αντιμετωπίσετε την χαλάρωση της επιδερμίδας από τις αυξομειώσεις του βάρους. Επιπλέον, η διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά μπορεί να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης, τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος και του στήθους. Επιπλέον, η επιδερμίδα μένει ενυδατωμένη.

  1. Γυμναστείτε

Δεν είναι μυστικό ότι η σωματική άσκηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές σωματικό βάρος. Με την ενδυνάμωση των μυών, το στήθος σας θα αποκτήσει μια περισσότερο ανοδική θέση. Αυτό θα αποτρέψει την χαλάρωση και θα έχει διάφορα οφέλη για το σώμα σας.

πλαστική χειρουργική ανόρθωση

  1. Χρήση των κατάλληλων προϊόντων

Η πλαστική χειρουργική του στήθους, και πιο συγκεκριμένα η ανόρθωση του στήθους δεν απαιτεί και έναν βαθμό περιποίησης. Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα προϊόντα κατάλληλα για κάθε τύπο της επιδερμίδας. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην ενυδάτωση, την φροντίδα της επιδερμίδας, αλλά και τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης. Η χρήση τους είναι απλή. Αρκεί η τοποθέτηση στο στήθος μια ή δύο φορές τη μέρα. Ο πλαστικός σας χειρούργος, ή ένας ειδικός θα είναι σε θέση να σας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για την επιδερμίδα σας.

  1. Κατανάλωση νερού

Όπως και κάθε άλλο ενυδατικό στοιχείο είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα, έτσι είναι και το νερό. Οι ειδικοί της υγείας, τα τελευταία χρόνια, ενθαρρύνουν τους ασθενείς να πίνουν περίπου 8 ποτήρια νερό τη μέρα. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που δεν καταναλώνουν όσο νερό θα έπρεπε. Το νερό συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, προλαμβάνει από την χαλάρωση και την εμφάνιση ραγάδων.

Με πληροφορίες από: rochesterplasticsurgery.com

Διαβάστε ακόμη:

Στήθος έπειτα από πλαστική: Πότε υποχωρεί το πρήξιμο;

Στήθος μετά από πλαστική: Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.