Δέρμα χωρίς ατέλειες με Fraxel Laser

fraxel

Το Fraxel αντιμετωπίζει μοναδικά κάθε φωτογηρασμένο δέρμα ακόμη και σε περιοχές που μέχρι τώρα δεν υπήρχε δυνατότητα να επέμβουμε όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα χέρια καθώς και σε ραγάδες σώματος.

Tο Fraxel αντιμετωπίζει μοναδικά το κάθε φωτογηρασμένο δέρμα ακόμη και σε περιοχές που μέχρι τώρα δεν υπήρχε δυνατότητα να επέμβουμε όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα χέρια. Από την πρώτη κιόλας θεραπεία με το Fraxel μπορεί κάποιος να αισθανθεί τη διαφορά στην ποιότητα του δέρματός του, καθώς βαθμιαία γίνεται απαλότερο, πιο λείο, πιο σφιχτό και πιο φρέσκο. Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, κηλίδες και δυσχρωμίες, σημάδια ακμής και μελάσματα που τυχόν υπάρχουν εξαφανίζονται.

Το Fraxel είναι μία αισθητική λύση στην αιχμή της επιστήμης και της τεχνολογίας υποστηρίζει η κα Γεωργία Χουρπουλιάδου-Χόρτη, πλαστικός χειρουργός και η πρώτη που έφερε τη θεραπεία στην Ελλάδα. Ό,τι θέλαμε μέχρι σήμερα, γιατροί και ασθενείς, ήταν μία μέθοδος με τα αποτελέσματα του επεμβατικού laser με τις συμβατικές συσκευές αλλά χωρίς τις παρενέργειες και τη μεγάλη περίοδο αποκατάστασης. Το Fraxel Laser είναι η λύση σε αυτό.

fraxel

Πως λειτουργεί

To Fraxel προκαλεί χιλιάδες μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες στο δέρμα, γνωστές ως microthermal θεραπευτικές ζώνες. Παράλληλα αφήνει ανέπαφα τα 2/3 περίπου της επιφάνειας του δέρματος σε σχέση με τα άλλα laser κι έτσι αναπλάθεται γρηγορότερα αφού βασίζεται στην ικανότητα του δέρματος να παράγει νέο, υγιέστερο, σφιχτότερο ιστό, για να αντικαταστήσει τις κατεστραμμένες περιοχές.

 Διαδικασία

Εφαρμόζεται μια αναισθητική κρέμα στην επιφάνεια που θα γίνει η θεραπεία για μία ώρα περίπου. Απαιτούνται τρεις (3) έως πέντε (5) θεραπείες.