Άνδρες: Αγαπούν κι εκείνοι τις πλαστικές επεμβάσεις

άνδρες πλαστική χειρουργική

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες οι οποίες αισθάνονται την ανάγκη για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι άντρες προσέρχονται στους πλαστικούς χειρουργούς για αισθητικές παρεμβάσεις.

 Όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Νώντας Καποσίτας, παρατηρήθηκε αύξηση στην προσέλευση των ανδρών για χειρουργική επέμβαση γυναικομαστίας (αφαίρεση του διευρυμένου ιστού του μαστού).

 Επίσης οι άντρες ζητούν εμφυτεύματα στις γάμπες, στο θώρακα και στους γλουτούς όπως επίσης και αφαίρεση του περιττού λίπους από την κοιλιά με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης.

 Ο κ. Καποσίτας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι άντρες βλέπουν τις πλαστικές επεμβάσεις σαν επένδυση για το μέλλον, ενισχύοντας τη θέση τους και το μέλλον τους στο χώρο εργασίας εν αντιθέσει με τις γυναίκες οι οποίες θεωρούν τις πλαστικές παρεμβάσεις καθαρά αισθητικής προβολής.

 Μεγάλη έμφαση οι άντρες δίνουν στις σακούλες στα βλέφαρα και τον πλαδαρό λαιμό. Έτσι, με υλικά όπως τα botox ή άλλα ενέσιμα ζητούν να διορθώσουν τα παραπάνω.

 Συμπερασματικά, οι άντρες δεν ξέρουν τί να περιμένουν  από μια χειρουργική επέμβαση. Συνήθως,  δεν είναι καλοί στο να εκφράζουν αυτό που θέλουν. Επίσης, ανέχονται πιο δύσκολα τον πόνο και τη δυσφορία σε αντίθεση με τις γυναίκες.

Διαβάστε ακόμη:  Απώλεια μαλλιών: Η μεγάλη ανησυχία των ανδρών

 

Πηγή: iatropedia.gr