Ασκήσεις προσώπου; 3+1 ασκήσεις νεότητας

askhseis-prosopou-neotitas

Ασκήσεις προσώπου. Ποιος σας είπε ότι δεν πρέπει να γυμνάζετε το πρόσωπό σας;  Κι όμως ένα από τα μέρη που πρέπει να γυμνάζετε μέσα στην εβδομάδα είναι και αυτό. Οι ηθοποιοί και όσοι ασχολούνται με το τραγούδι ή τις τέχνες, αφιερώνουν πάντα κάποιο χρόνο για ασκήσεις προσώπου. Δε χρειάζεται ούτε πάρα πολύ χρόνο ούτε χρήματα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο από την καθημερινότητα σας για τη γυμναστική του προσώπου σας. 

Πώς θα κάνετε ασκήσεις προσώπου;

Ο όρος «χρησιμοποίησέ το ή ξέχασέ το» ισχύει για κάθε μυ του σώματός σας. Δυστυχώς ο σημερινός τρόπος ζωής δεν απαιτεί τη χρήση όλων των μυών στην καθημερινότητα σας. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να μεριμνήσετε εσείς ώστε να ασκούνται όλοι οι μύες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το πρόσωπο δεν αποτελεί εξαίρεση. Ποιοι τρόποι υπάρχουν; 

  1. Ο «τεμπέλικος» τρόπος

Προσπαθήστε να γελάσετε με την καρδιά σας, έτσι ώστε να ανοίξετε το στόμα σας, όσο περισσότερο μπορείτε στη συνέχεια χαλαρώστε. Κάντε εναλλάξ, για δέκα φορές γέλιο και χαλάρωση μπροστά από τον καθρέφτη σας.

ασκήσεις προσώπου γέλιο

 

  1. Να ανεβοκατεβάζετε τα φρύδια σας

Σταθείτε στον καθρέφτη και με ακίνητο το υπόλοιπο πρόσωπο, προσπαθήστε να ανεβοκατεβάζετε τα φρύδια σας ταυτόχρονα. Επαναλάβετε για 10-15 φορές. Αν θέλετε να διασκεδάσετε παραπάνω, πειραματιστείτε και με άλλες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε με τα φρύδια σας. Ίσως ανακαλύψετε κάποιο κρυφό ταλέντο.

      3.Άσκηση για τα μάγουλα

Μία ακόμη άσκηση είναι να φουσκώνετε και να ξεφουσκώνετε τα μάγουλά σας, με αέρα. Πρέπει να επαναλάβετε και την συγκεκριμένη άσκηση για ακόμα δέκα φορές.

askhseis-prosopou

Προσπαθήστε να κάνετε τις ασκήσεις τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Εξάλλου δεν διαρκούν πάνω από ένα τέταρτο.

Διαβάστε ακόμη:

Τρέξιμο: Γιατί να γυμναστείτε το πρωί

Ώμοι: 3+1 ασκήσεις γυμναστικής