Φωτοθεραπεία προσώπου: Dermalux Tri-Wave MD

φωτοθεραπεία προσώπου

Η φωτοθεραπεία προσώπου με την Dermalux, αποτελεί ένα είδος μη επεμβατικής θεραπείας για το πρόσωπο που εφαρμόζει μια μη θερμική λυχνία LED για να ενεργοποιήσει τη φυσική διαδικασία του σώματος για να επιταχύνει την ανανέωση και επανόρθωση του σώματος.

Η φωτοθεραπεία Dermalux Tri-Wave MD αποτελεί ένα είδος θεραπείας που έχει κερδίσει βραβεία αισθητικής στο Λονδίνο. Αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες LED στην παγκόσμια αφορά. Είναι μια ιατρική συσκευή που λειτουργεί αποτελεσματικά ενάντια σε διάφορα ζητήματα της επιδερμίδας για το πρόσωπο και το σώμα. Λειτουργεί αποτελεσματικά ενάντια στις εξής παθήσεις:

  • Ανανέωση της επιδερμίδας
  • Ακμή
  • Δυσχρωμίες
  • Ερυθρότητα της επιδερμίδας
  • Φλεγμονώδεις παθήσεις της επιδερμίδας (όπως έκζεμα, δερματίτιδα, ροζάκια, αλλεργικές αντιδράσεις)
  • Ψωρίαση
  • Θεραπεία από τραύματα

Η θεραπεία Dermalux Tri-Wave MD παρέχει ασφαλείς και κλινικά αποδεδειγμένους συνδυασμούς, μπλε, κόκκινων και Near Infrared Light για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, τη μείωση της ερυθρότητας και των ερεθισμών. Επιπλέον, λειτουργεί ενάντια στους ερεθισμούς που πρωκαλούνται από βακτήρια και τη μείωση πόνου, φλεγμονών και του πρηξίματος.

Η φωτοθεραπεία προσώπου Dermalux είναι μια θεραπεία χωρίς πόνο. Η επιδερμίδα απορροφά το φως για την αναγέννηση των κυττάρων και την αποκατάσταση της ακτινοβολίας.

φωτοθεραπεία προσώπου dermalux

Η δύναμη του Φωτός

Το φως έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό. Συμβάλλει στην παραγωγή βιταμίνης D, ενισχύει την ανάπτυξη του οργανισμού και της συνολικής ευημερίας, ενώ χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα.

Η φωτοθεραπεία προκύπτει έπειτα από μια φυσική διαδικασία του οργανισμού. Βασίζεται στην αρχή ότι τα κύτταρα απορροφούν το φως και το χρησιμοποιούν για την φυσική ανανέωση και αποκατάσταση του σώματος.

Πώς λειτουργεί η Φωτοθεραπεία Προσώπου Dermalux Tri-Wave MD

Η θεραπεία Tri-Wave MD αποτελείται από κλινικά ελεγμένο μπλε φως 415nm, κόκκινο φως 633nm, και Near Infrared Light 830nm σε μια ευρεία βαθμίδα επιπέδων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μονές, ταυτόχρονες ή διαδοχικές θεραπείες κυμάτων φωτός για τη μέγιστη ενεργοποίηση των κυττάρων.

Η διαδικασία ελέγχεται μέσω μιας σύγχρονης οθόνης αφής. Το σύστημα προσφέρει μια σειρά από σύγχρονα και ιατρικά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένης και της Φωτοδυναμικής Θεραπείας.

Πηγή φωτογραφίας: dermaluxled.com.au

Διαβάστε ακόμη:

Λιπογλυπτική: Νέα Τεχνολογία Vaser®High Definition

Υπέρηχοι HIFU: Νέα αποτελεσματική μέθοδος με Ultraformer III

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.