Ρυτίδες στο λαιμό; Γεμίστε τες με υαλουρονικό οξύ

υαλουρονικό οξύ στο λαιμό

Τα σημάδια της γήρανσης, πέρα από το πρόσωπο, μπορούν να εμφανιστούν και στον λαιμό. Πολλοί είναι αυτοί που καταφεύγουν σε θεραπείες για το λαιμό. Μια από αυτές μάλιστα είναι και η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ στο λαιμό. Τι συμβαίνει όμως με αυτού του είδους τη μη επεμβατική θεραπεία;

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υαλουρονικό οξύ στις γραμμές του λαιμού;

Μαζί με τη συνηθισμένη διαδικασία της γήρανσης, η αυξημένη έκθεση στον ήλιο αυτής της περιοχής μπορεί να επηρεάσει την επιδερμίδα του λαιμού και του ντεκολτέ. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων σε αυτή την περιοχή. Αυτές οι αλλαγές οφείλονται στην αλλαγή της ελαστικότητας και της συσσώρευσης λίπους στην περιοχή του λαιμού.

Θρέφοντας την επιδερμίδα από μέσα και αποκαθιστώντας την ελαστικότητα της, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός υποψήφιος στη σύσφιξη και τον καθορισμό του λαιμού και της γραμμής στο σαγόνι, προκειμένου να ανακτήσει τη νεανικότητα του.

υαλουρονικό οξύ ρυτίδες στο λαιμό

 

Ποιες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ είναι κατάλληλες για τις γραμμές του λαιμού;

Αν αυτό που επιθυμείτε είναι ένας λαιμός χωρίς αυτές τις ανεπιθύμητες γραμμές, γιατί δεν σκέφτεστε μια θεραπεία με fillers υαλουρονικού οξέος; Αυτού του είδους η θεραπεία μπορεί να γίνει γρήγορα και να έχει σχεδόν αμέσως αποτελέσματα.

Επιπλέον, οι νέες κρέμες και τα serums που περιέχουν υαλουρονικό οξύ μπορούν να αυξήσουν αισθητά την ποιότητα της επιδερμίδας γύρω από την περιοχή του λαιμού.

υαλουρονικό οξύ στο λαιμό filler

 

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορούν να έρθουν και από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Συνήθως το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει το υαλουρονικό οξύ στο λαιμό διαρκεί για 6-9 μήνες. Σημαντικοί παράγοντες είναι η ηλικία, το lifestyle, και τη συνολική φυσική κατάσταση.

Επιπρόσθετα με αυτούς τους παράγοντες, η μέση διάρκεια της θεραπείας επηρεάζεται από το μέγεθος και το βάθος που έχουν οι ρυτίδες, τον τύπο της ένεσης και την ποσότητα του προϊόντος που θα προστεθεί στον οργανισμό.

Ένας ειδικός θα μπορέσει να δώσει περισσότερες πληροφορίες, αφού εξετάσει τον λαιμό σας. Θα μπορέσετε να βρείτε τον κατάλληλο ειδικό εδώ, που θα ανταποκριθεί άμεσα και με την καλύτερη τεχνογνωσία στις ανάγκες σας.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ στα ζυγωματικά: Τι αποτέλεσμα έχει;

Υαλουρονικό οξύ στα μάτια: Αντίο μαύροι κύκλοι