Πρώτες ρυτίδες: 3+1 είδη προϊόντων για περιποίηση

πρώτες ρυτίδες

Ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος περιποίησης για τις πρώτες ρυτίδες; Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τη φυσική γήρανση της επιδερμίδας, χάρη στα προϊόντα περιποίησης, είναι πιθανή η αναβολή εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων. Όντως, ορισμένες θεραπείες με θαυματουργικά συστατικά βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων, αλλά και την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση. Μερικοί από αυτούς είναι η ρύπανση, το κάπνισμα, οι τοξίνες, η κόπωση, οι καιρικές συνθήκες και το άγχος.

Προϊόντα αντιγήρανσης ή κατά των ρυτίδων;

Μόλις οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους στο πρόσωπο, είναι σημαντική η περιποίηση με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης και ενυδάτωσης. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση των ίδιων προϊόντων με αυτά μιας γυναίκας πιο ώριμης ηλικίας. Για την αναβολή εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων, είναι καλύτερη η χρήση αντιγηραντικών προϊόντων, που έχουν προληπτικό χαρακτήρα, καθώς περιέχουν ενεργά συστατικά λείανσης επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι κατάλληλη για νεανικές επιδερμίδες.

Από την άλλη, τα προϊόντα κατά των ρυτίδων έχουν πιο πλούσια σύσταση. Επομένως, είναι πολύ λιπαρά για τις νεανικές επιδερμίδες, που χρειάζεται λιγότερη θρέψη από την ώριμη επιδερμίδα. Επιπλέον, η επίδραση στις ρυτίδες δεν είναι προληπτική. Τα προϊόντα κατά των ρυτίδων χαρίζουν αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς «γεμίζουν» τις ρυτίδες για την εμφάνιση τους, αλλά δεν τις εξαφανίζουν τελείως.

πρώτες ρυτίδες περιποίηση

Ποια είδη προϊόντων αναστέλλουν την εμφάνιση των ρυτίδων;

Ευτυχώς, υπάρχει μια σειρά προϊόντων που δρα ενάντια στις πρώτες ρυτίδες. Ποια είναι αυτή;

  1. Κρέμες ματιών

Η εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων σε ένα νεανικό πρόσωπο εντοπίζεται στα σημεία που η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή. Η εφαρμογή μιας κρέμας ματιών το πρωί και το βράδυ συμβάλλει στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, των ελεύθερων ριζών, αλλά και της γενικότερης ανανέωσης των ματιών.

  1. Μάσκες

Καθώς οι λεπτές γραμμές κάνουν την εμφάνιση τους εξαιτίας της έλλειψης ενυδάτωσης της επιδερμίδας, η χρήση μιας αντιγηραντικής μάσκας μια φορά την εβδομάδα βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου. Συνήθως πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, οι μάσκες προσώπου έχουν πολλά οφέλη στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα αφαιρούν τους ρύπους.

πρώτες ρυτίδες μάσκα

  1. Serum

Σε περίπτωση αφυδάτωσης της επιδερμίδας σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου, η εφαρμογή serum αναζωογονεί την επιδερμίδα και ανανεώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Επιπλέον, το πρόσωπο αποκτά μια ξεκούραστη και αναζωογονημένη όψη.

  1. Overnight θεραπείες

Αν έχετε νεανική επιδερμίδα, αλλά οι ρυτίδες αρχίζουν σταδιακά να εμφανίζονται στο πρόσωπο σας, μια overnight θεραπεία θα βοηθήσει. Αυτού του είδους οι θεραπείες δρουν πολλές ώρες για τη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Διαβάστε ακόμη:

Τεχνική Hypperealism Brows: Τι είναι και τι αποτέλεσμα δίνει;

Επιδερμίδα προσώπου: 4+1 λάθη στην περιποίηση