Θεραπείες για την κυτταρίτιδα από 20€ !!

Λεία πόδια και υπέροχοι γλουτοί χωρίς τη χαρακτηριστική, ανεπιθύμητη… όψη του φλοιού πορτοκαλιού που οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές, έλλειψη άσκησης και κακή διατροφή.

Πώς θα τα αποκτήσουμε;

Η κυτταρίτιδα μάς απασχολεί περισσότερο όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε για την παραλία. Οι πιο σημαντικές θεραπείες που προσφέρονται σε ιατρεία και ινστιτούτα για το πρόβλημα είναι οι παρακάτω:

LPG-Lipomassage
Η μέθοδος LPG (Endermologie) είναι η κλασική προσέγγιση που ακολουθούν γιατροί και κοσμετολόγοι για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Η ειδικός εφαρμόζει στο δέρμα μια κεφαλή με κυλίνδρους για να λειάνει την επιφάνεια του δέρματος και να βοηθήσει τη λεμφική παροχέτευση. Αντίστοιχα, με την ίδια συσκευή γίνεται και το Lipomassage για το τοπικό πάχος.
Κόστος: € 70 η συνεδρία (είτε είναι LPG είτε Lipomassage).
 
Lumicell
Η συγκεκριμένη θεραπεία γίνεται με μια κεφαλή που φέρει δύο κυλίνδρους. Η ειδικός τη χρησιμοποιεί στην προβληματική περιοχή με σκοπό να μειώσει την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα να πετύχει λιποδιάλυση. Η μέθοδος συνδυάζεται συχνά και με LPG ή λεμφικό μασάζ για καλύτερα αποτελέσματα.
Κόστος: € 20-€ 25 για 35΄.
Μεσοθεραπεία
Η γιατρός κάνει ενέσεις με συστατικά που συμβάλλουν στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων και στη λείανση της κυτταρίτιδας, όπως λεκιθίνη σόγιας, νικοτιναμίδη, καφεΐνη και ένζυμα. Ανάλογα με την έκταση τoυ προβλήματος, η ειδικός θα καθορίσει τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν.
Κόστος: € 75/συνεδρία.