ΝΑΙ στην μη επεμβατική ωτοπλαστική!

Μια απλή τεχνική Πλαστικής διόρθωσης πεταχτών αυτιών έχει πρωτοπεριγραφεί   από τον Πλαστικό ΧειρουργόςIsaac J Piledτο 1995.

Κατά την τεχνική αυτή με απλή τοπική νάρκωση και διάρκεια χειρουργείου που δεν υπερβαίνει τα 15 λεπτά ξαναδημιουργούμε την πτύχωση έλικας και ανθέλικας  χωρίς τομές και χωρίς χρόνο ανάρρωσης.

Επισκεφτήκαμε την Advanced Aesthetics και μιλήσαμε με τον Πλαστικό Χειρουργό Ανδρέα Ιωαννίδη ο οποίος μας είπε:  <<Εγώ προσωπικά εφαρμόζω την τεχνική αυτή τα τελευταία 4 χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο τρόπος που εφαρμόζεται η τεχνική αυτή είναι  η τοποθέτηση ενός ειδικού ράμματος το οποίο και ξαναδημιουργεί την σωστή αναδίπλωση ανάμεσα στην έλικα και την ανθέλικα , αφού πρώτα έχει εσωτερικά αποδυναμωθεί ο χόνδρος. 

Η όλη διαδικασία γίνεται μετά από μια μικρή τομή 3mm στο πίσω μέρος του αυτιού από όπου και τοποθετούνται και τα ράμματα αναδίπλωσης του χόνδρου.>>

Η τεχνική αυτή όπως εξηγεί ο Δρ Ιωαννίδης είναι εξαιρετική όταν γίνεται επιλεκτικά και το μεγαλύτερο της πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα επιστροφής στην καθημερινότητα που γίνεται άμεσα μετά το χειρουργείο.

Με την μέθοδο αυτή απλουστεύεται η διαδικασία και ταυτόχρονα μειώνεται δραματικά το κόστος γιατί δεν υπάρχουν καθόλου έξοδα νοσηλείας.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι η χρήση κορδέλας προστασίας το βράδυ στον ύπνο για 10-15 ημέρες και αυτό για να δημιουργηθούν οι σωστές συνθήκες επανατοποθέτησης του χόνδρου.

 

Ευχαριστούμε Θερμά τον Dr. Ιωαννίδη Ανδρέα Πλαστικό Χειρουργό για τις χρήσιμες Πληροφορίες.

http://www.advancedaesthetics.gr

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.