Τα περίεργα κόλπα των stars για λαμπερά μαλλιά!

Σαμπάνια για ξανθές ανταύγειες και άλλα τρικ από το Hollywood!
Δροσερό νερό
Δροσερό νερό Τι κάνει η Jennifer Lopez Μετά το conditioner ξεπλένει τα μαλλιά με εμφιαλωμένο νερό για να απομακρύνει τα αλκαλικά κατάλοιπα που αφήνει το νερό της βρύσης και κάνουν τα μαλλιά θαμπά.
Τι λέει ο ειδικός «Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικό δροσερό νερό, που κλείνει τα λέπια της τρίχας και ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος» επισημαίνει η Αθηνά Τζάνετ Κορώση. Να θυμάσαι ότι τα μαλλιά σου χρειάζονται τουλάχιστον 4 λεπτά ξέβγαλμα με άφθονο νερό.

Σαμπάνια στα μαλλιά
Σαμπάνια στα μαλλιάΤι κάνει η Paris Hilton Μετά το λούσιμο ξεβγάζει τα μαλλιά της με σαμπάνια και έτσι οι ξανθές ανταύγειες της γίνονται ακόμη πιο λαμπερές. Εσύ αρκέσου στην μπίρα και θα  δεις ότι τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν απίστευτη λάμψη.

ΤΙ λέει ο ειδικός «Η Νο 1 συμβουλή μου για απαλά και λαμπερά μαλλιά», τονίζει ο Jamal Hammadi, ειδικός του Sunsilk Co-Creations για μαλλιά με λάμψη, «είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς ένα καλό ενυδατικό σαμπουάν και conditioner. Απόκτησε τη συνήθεια να αλλάζεις συχνά σαμπουάν, γιατί τα κύτταρα συνηθίζουν τα καθαριστικά στοιχεία και σιγά σιγά αναπτύσσουν αντιστάσεις σε αυτά».

Με αέρα
Με αέραΤι κάνει η Μαρία Μενούνος Χρησιμοποιεί σεσουάρ με το δικό της τρόπο.
Τι λέει η ειδικός «Το φορμάρισμα των μαλλιών με το σεσουάρ μπορεί να ταλαιπωρεί, αλλά ταυτόχρονα “τακτοποιεί” τα λέπια της τρίχας, δίνοντας λάμψη ακόμη και στα θαμπά μαλλιά. Χρησιμοποίησε το σεσουάρ για να στεγνώσεις τα μαλλιά κατά 70% και να μειώσεις έτσι το χρόνο φορμαρίσματος» συστήνει η hair stylist Μαρία Δήμιζα, ειδική σε τεχνικές ισιώματος των μαλλιών. «Με σεσουάρ και πλατιά βούρτσα τα μαλλιά σου θα είναι σαν να έχεις βγει από το κομμωτήριο» συμπληρώνει. Όταν στεγνώσουν, χρησιμοποίησε ένα προϊόν φινιρίσματος με σιλικόνη. Τέλος, ένα πέρασμα με κρύο αέρα θα σταθεροποιήσει το φορμάρισμα και θα μεγιστοποιήσει τη λάμψη.

Με μια βούρτσα
Με μια βούρτσαΤι κάνει η Τaylor Swift Βουρτίζει τις τούφες μία μία, χρησιμοποιώντας τον αέρα του σεσουάρ, πρώτα κανονικά και μετά ανάποδα.
Τι λέει η ειδικός Η Μαρία Δήμιζα έχει μία επιπλέον συμβουλή για όσες θέλουν να έχουν λαμπερές μπούκλες. «Αφού φορμάρεις τα μαλλιά σου, άφησέ τα να κρυώσουν για μερικά λεπτά πριν τα ψεκάσεις με spray λάμψης. Στη συνέχεια βούρτσισε τις τούφες μία μία, χρησιμοποιώντας τον αέρα του σεσουάρ, πρώτα κανονικά και μετά ανάποδα. Με αυτό τον τρόπο το spray λάμψης θα απλωθεί καλύτερα και θα κλείσουν τα λέπια της τρίχας χαρίζοντας στα μαλλιά το μάξιμουμ της λάμψης. Ωστόσο μην κάνεις κατάχρηση των προϊόντων που δίνουν λάμψη, γιατί τελικά μπορεί να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται λιπαρά και θαμπά. Αν, πάντως, τα χρησιμοποιείς συχνά, φρόντισε να λούζεσαι μία φορά την εβδομάδα με σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό με δραστικούς καθαριστικούς παράγοντες (clarifying shampoo), ώστε να απομακρύνονται τα συσσωρευμένα κατάλοιπα των προϊόντων αυτών.