Μάθε τα πάντα για την τριχόπτωση και πως αντιμετωπίζεται!

Οι θεραπείες τριχόπτωσης είναι κάτι που αναζητά όλο και περισσότερο ο σημερινός άνδρας.
Η ανδογενετική αλωπεκία αποτελεί σήμερα ένα από τα σημαντικότερα  προβλήματα που επηρεάζουν την εμφάνιση και κατ’ επέκταση την ψυχολογία του σύγχρονου άνδρα. 
Υπολογίζεται ότι 1 στους 2 άντρες θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τριχόπτωσης ή φαλάκρας στη διάρκεια της ζωής του.  Η κληρονομικότητα αποτελεί τη βασικότερη αιτία τριχόπτωσης στους άνδρες. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, το στρες, η κακή διατροφή και η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι μερικοί ακόμα παράγοντες που πιθανώς να παίζουν ρόλο στην αύξηση του αριθμού των αντρών με τριχόπτωση τα τελευταία χρόνια.
 
Τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα της τριχόπτωσης λαμβάνει διαστάσεις και στο γυναικείο πληθυσμό, επηρεάζοντας ακόμη και νέες γυναίκες. Οι ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις της τριχόπτωσης είναι πολύ σημαντικές και όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες προσφεύγουν στους ειδικούς για να λύσουν το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών.
 
Στο All about beauty στην προσπάθειά μας να λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με το ζήτημα, επισκέφτήκαμε για σας την Advanced Hair Clinics την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική μαλλιών στην καρδιά της Αθήνας και μιλήσαμε με τον ειδικό δρ. Αναστάσιο Βεκρή, υπεύθυνο επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου, ο οποίος μας έδωσε υψηλού επιπέδου επιστημονικές συμβουλές για κάθε περίπτωση τριχόπτωσης και μας εξήγησε πως εφαρμόζονται τόσο οι συντηρητικές όσο και οι χειρουργικές θεραπείες τριχόπτωσης, συμπεριλαμβανομένων των πιο εξελιγμένων τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως.

 

Όπως μας εξηγεί ο Δρ Βεκρής <<Χάρη στις σύγχρονες αυτές θεραπείες τριχόπτωσης, μπορούμε πλέον με σιγουριά να πούμε πως είναι σήμερα δυνατή η οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος της απώλειας μαλλιών με φυσικό, πρακτικά ανώδυνο και μόνιμο τρόπο, χωρίς αντιαισθητικά σημάδια και μόνιμες ουλές.
Οι εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ανθρώπου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης ή ανδρογενετικής αλωπεκίας, πρέπει να αντιμετωπίζονται με εξίσου ειδικά και εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών, αφού προηγηθεί η διάγνωση του προβλήματος από το εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό του Κέντρου μας.>>

 

 Παρακολουθείστε το Παρακάτω video:

Για περισσότερες Πληροφορίες:
Καλέστε στο τηλ. 210 6980451
http://www.advancedhairclinics.gr
+Anastasios Vekris
Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.