Λαμπερά πόδια εν όψη καλοκαιριού!

Ένα φόρεμα ή μια φούστα ή ένα σορτς πρέπει να συνοδεύονται με υπέροχα – λαμπερά πόδια.

Το μυστικό δεν είναι να πασαλειφθείτε με λάδι σώματος, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό…αν το σκεφτείτε καλά – αλλά το σωστά ενυδατωμένο δέρμα και ένα μικρό τρικ!

Δείτε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείτε να πετύχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα:

1. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η τακτική απολέπιση του δέρματος και η καθημερινή ενυδάτωση του. Έτσι, θα διατηρήσετε το δέρμα σας απαλό, μαλακό και με φυσική λάμψη. Μια πλούσια κρέμα σώματος σε καθημερινή βάση είναι απαραίτητη ειδικά του καλοκαιρινούς μήνες.

2. Πριν από μια έξοδο μπορείτε να απλώσετε ένα bronzer σώματος με πέρλες,συνήθως είναι χρυσές, σε υγρή μορφή που στεγνώνει και δεν κολλάει, προσφέρει ελαφρώς ηλιοκαμένο χρώμα, ενώ παράλληλα οι πέρλες αντανακλούν το φως και το δέρμα λάμπει.

3. Εναλλακτικά μπορείτε να ενώσετε κρέμα σώματος με μια πούδρα με πέρλες ή glitter. Θα αναμείξετε καλά το μείγμα για να ενωθούν ομοιόμορφα και τα δυο προϊόντα και θα απλώσετε την κρέμα στα πόδια αλλά και σε όλο το σώμα.

4. Άλλη μια λύση είναι να απλώσετε στα πόδια ή και σε όλο το σώμα ένα bronzer με πέρλες σε μορφή πούδρας ή μια πούδρα με glitter. Εφαρμόστε αυτή την τεχνική χρησιμοποιώντας ένα πινέλο σώματος και τουλάχιστον μισή ώρα μετά την ενυδατική κρέμα σώματος (για να μην κολλάει η πούδρα και κάνει στάμπες).

Πηγή: jenny.gr