Καιρός για αμάνικα! Απόκτησε σέξι χέρια

Οι αγκώνες, τα μπράτσα, οι μασχάλες και γενικά τα χέρια σου, χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από όση νομίζεις! Κυρίως τώρα το καλοκαίρι που είναι πολύ συχνά εκτεθειμένα.

ΧΕΡΙΑ

Το πρόβλημα Συχνός κνησμός, κοκκινίλες, έντονη ξηρότητα με εμφανή σημάδια ξεφλουδίσματος.

Η λύση Φρόντιζε να φοράς πάντα γάντια όταν ο καιρός είναι ψυχρός, αλλά και γάντια κουζίνας όταν κάνεις λάτρα στο σπίτι, για να μην έρχεσαι σε επαφή με τα απορρυπαντικά και το κρύο νερό. Επίσης, κάθε βράδυ άφηνε τα χέρια σου να μουλιάζουν σε χλιαρό –προς ζεστό– γάλα για να απαλύνονται τα συμπτώματα.

ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Το πρόβλημα Ξηρότητα και ορατές δερματικές βλάβες από τον ήλιο.

Η λύση Αναβάθμισε τη φροντίδα και την ενυδάτωση των χεριών σου με μια πλούσια κρέμα. Πολύ χρήσιμη θα είναι και η απολέπιση της περιοχής, σχεδόν κάθε 3 ημέρες.

ΑΓΚΩΝΕΣ

Το πρόβλημα Υπερβολικά σκληρό και σκούρο δέρμα, έντονα αφυδατωμένο.

Η λύση Δοκίμασε για μία εβδομάδα το εξής καταπληκτικό κόλπο, κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς: Πάρε δυο παλιές, κοντές, μάλλινες κάλτσες και κόψε το μπροστινό κομμάτι τους ώστε να μπορείς να τις περάσεις μέσα από το χέρι σου και να καλύψεις τους αγκώνες, τους οποίους πιο πριν θα έχεις περάσει με μια γενναία στρώση υπερ-υδατικής κρέμας.

ΜΠΡΑΤΣΑ

Το πρόβλημα Ακανόνιστη υφή δέρματος, κοκκινίλες, ξηρότητα.

Η λύση Απολέπιζε την επιδερμίδα καθημερινά και μην ξεχνάς να ασχολείσαι επίμονα με ειδικές ασκήσεις για τους τρικέφαλους, με ή χωρίς βαράκια.

ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Το πρόβλημα Αποφολίδωση και πολύ ξηρό, εύθραυστο δέρμα.

Η λύση Ένα αποσμητικό το οποίο περιέχει συστατικά που βρίσκουμε σε κρέμες προσώπου με 24ωρη προστασία και ενυδάτωση θα σου χαρίσει βελούδινο αποτέλεσμα.

 

Πηγή: shape.gr