Ενυδατώστε πρόσωπο και σώμα με σωστό τρόπο!

Η απλή εφαρμογή κρέμας δεν αρκεί.

Δεν είναι αρκετό να επιλέξετε μία κρέμα προσώπου ή σώματος που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Πρέπει ακόμα να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.
Δείτε παρακάτω τις συμβουλές που ακολουθούν:

Καθαρά χέρια: Είναι απαραίτητο να έχετε καθαρά και αποστειρωμένα χέρια όταν εφαρμόζετε την κρέμα στο πρόσωπό σας και στο σώμα σας.

Καθαρό πρόσωπο και σώμα: Πρέπει να είναι καθαρή και η περιοχή που εφαρμόζεται την κρέμα σας.

Σωστές κινήσεις: Προσπαθήστε να εφαρμόζετε την κρέμα προσώπου σας με ανοδικές, κυκλικές κινήσεις. Το ίδιο ισχύει και για το σώμα σας. Απλά σκεφτείτε πως δείχνει καλύτερα η επιδερμίδα σας. Αυτό που θέλετε να αποφύγετε είναι την κατηφορική πορεία του προσώπου που έρχεται όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος.

Μην ξεχνάτε βασικά μέρη: Ο λαιμός είναι ένα μέρος του προσώπου στο οποίο πρέπει απαραιτήτως να εφαρμόζετε την κρέμα σας. Μην μένετε στο πρόσωπό σας μόνο. Το ίδιο ισχύει και στο σώμα σας, μέρη όπως οι αγκώνες και τα γόνατα έχουν την ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση. Μην τα αμελείτε λοιπόν.

Μην το παρακάνετε με την ποσότητα: Δε σημαίνει ότι όσο περισσότερο κρέμα βάλετε τόσο καλύτερο αποτέλεσμα. Χρειάζεται πάντα συγκεκριμένη ποσότητα και καθημερινή περιποίηση.

Πηγή: jenny.gr