Διώξε ραγάδες από κοιλιά & ρυτίδες από μπούστο!

Θέλεις να αποκτήσεις βελούδινη επιδερμίδα, στητό στήθος, λεία πλάτη και να ξεχάσεις για πάντα τα σημάδια του χρόνου; Κάθε πρόβλημα που σε απασχολεί έχει τη λύση του.

ΜΠΟΥΣΤΟ

Το πρόβλημα Απώλεια ελαστικότητας.

Η λύση Ένα πεντάλεπτο καθημερινό μασάζ με ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την τόνωση του δέρματος και των ινών θα βοηθήσει σημαντικά την υφή και τη γενικότερη εμφάνιση του στήθους σου.

ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Το πρόβλημα Ξηρότητα, σπασμένο δέρμα, μελαγχρωμία.

Η λύση Απολέπιζε ήπια την περιοχή, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, και ενυδάτωνε την επαρκώς είτε με την κρέμα που χρησιμοποιείς για το πρόσωπο είτε με μια πλούσια φόρμουλα, ειδική για το λαιμό και το μπούστο η οποία χαρίζει αποτέλεσμα λίφτινγκ.

ΚΟΙΛΙΑ – ΣΤΟΜΑΧΙ

Το πρόβλημα Έντονες ραγάδες, χαλάρωση και τοπικές δυσχρωμίες.

Η λύση Αυξάνοντας την πρόσληψη ψευδαργύρου και βιταμινών του συμπλέγματος Β μέσω ειδικών συμπληρωμάτων, μπορείς σταδιακά να εξαλείψεις το πρόβλημα, που συνήθως δημιουργείται μετά από τη γέννα, τις απότομες αυξομειώσεις βάρους ή μια χρόνια έλλειψη βασικών βιταμινών. Άπλωνε επίσης πολύ συχνά ένα λάδι με τα κατάλληλα συστατικά ή κάποια κρέμα ειδικά για τις ραγάδες.

ΑΥΧΕΝΑΣ

Το πρόβλημα Ορατή σκληρότητα δέρματος, συνοδευόμενη από αντιαισθητικές ζάρες και θαμπάδα.

Η λύση Μην αμελείς ποτέ το πίσω μέρος του λαιμού σου, το οποίο εκτίθεται ανεπανόρθωτα όταν, για παράδειγμα, δένεις τα μαλλιά σου ψηλά. Το μασάζ με παχιές, ενυδατικές κρέμες και η ήπια απολέπιση είναι απαραίτητες καθημερινές κινήσεις.

ΠΛΑΤΗ

Το πρόβλημα Λεκέδες, σημάδια και αφυδατωμένη επιδερμίδα με συχνό φαινόμενο την ενοχλητική φαγούρα.

Η λύση Όταν κάνεις μπάνιο, βούρτσιζε την πλάτη με ειδική βούρτσα, εξαφάνισε τους λεκέδες με αιθέριο έλαιο λεβάντας και παράλληλα χρησιμοποίησε μια ελαφριά ενυδατική λοσιόν.

 

Πηγή: shape.gr