Ο άνετος τρόπος να τονώσετε και να συσφίξετε το πρόσωπο και το σώμα σας!

Το σύστημα ACCENT χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια τους αυξάνει την θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Το νέο κολλαγόνο είναι αυτό που ευθύνεται για την απαλή υφή, την ελαστική ποιότητα και την ομορφιά που ακτινοβολεί το νεανικό δέρμα.

 

– Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Το ACCENT βοηθάει να βελτιώσετε περιοχές που εστιάζεται το πρόβλημα, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση που παρουσιάζεται στο πρόσωπο , το λαιμό και κάτω από τα μπράτσα.

Πολλόι ασθενείς εμπιστεύονται το ACCENT για βελτιώσουν επίσης την μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος ή τη χαλαρωμένη κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά την κύηση ή την απότομη απώλεια βάρους.

Χρησιμοπιείται επίσης στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την εναπόθεσης λίπους σε συγκεκριμένα σημεία. Στις τυπικές θεραπευτικές δυνατότητες είναι η σύσφιξη και το αδυνάτισμα της κοιλιάς, η σμίλευση γοφών, μηρών και γλουτών.

– Είναι επώδυνη θεραπεία;

Οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν το ACCENT πολύ άνετο στην αίσθηση και το περγράφουν σαν ζεστό μασάζ xώρίς καθόλου πόνο χάρη στον ειδικό μηχανισμό ψύξης που διαθέτουν οι κεφαλές του.

– Διάρκεια θεραπείας και αριθμός συνεδριών

Μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 45 λεπτά αναλόγως το μέγεθος της περιοχής της συνεδρίας. Χρειάζονται κατά μέσο όρο 6-8 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα τουλάχιστον 15 ημέρες.

– Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Το σύστημα ACCENT παρέχει ορατά αποτελέσματα σύντομα γιατί είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση διπλόυ στρώματος. Αυτο σημαίνει ότι θερεπεύει σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περοσσότεροι ασθενείς βλέπουν αποτελέσματα αμέσως. Χρησιμοποιεί την μονοπολική και την διπολική ραδιοσυχνότητα. Η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς πιο επιφανειακά. Ο ιατρός είναι αυτός ο οποίος θα επιλέξει ποια κεφαλή θα επιλέξει θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα του ασθενούς. Για τις περιοχές του προσώπου θα χρησιμοποιήσει την διπολική ραδιοσυχνότητα για την βελτίωση της υφής στις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στις παρειές. Στο προγούλι θα χρησιμοποιηθεί η μονοπολική ραδιουχνότητα για να μεαφέρει την θερμότητα σε βάθος και να κάνει λιποδιάλυση. Εάν κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό θα γίνει συνδυασμός και των δύο κεφαλών. Στο σώμα χρησιμοπιείται κυρίως η μονοπολική ραδιοσυχνότητα λόγω μεγαλύτερου βάθους του λίπους και όπου χρειάζεται όπως στην περιοχή της κοιλιάς και κυρίως μετά τον τοκετό γίνεται ταυτόχρονα χρήση και της διπολικής ραδιοσυχνότητας.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά τις επόμενες δύο εβδομάδες άλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με την πάροδο του χρόνου το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται.

– Ειναι εγκεκριμένο σύστημα το ACCENT;

Το ACCENT έχει επίσημα έγκριση από το FDA και χρησιμοποιείται καθημερινά, ακίνδυνα και με μεγάλη επιτυχία σε χιλίαδες ασθενείς ανά τον κόσμο.

 

Κείμενο: Τζούμα Π. Αναστασία, Δερματολόγος –  Αφροδισιολόγος

web. www.tzouma.gr