Φωτοανάπλαση: Ασφαλής, άνετη, και γρήγορη!

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την υφή του δέρματος σας, σας προτείνουμε μια από τις καλύτερες μεθόδους για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο. Η διαδικασία του συστήματος φωτοαναζωογόνησης σας προσφέρει μια άνετη και αποτελεσματική φωτοθεραπεία για την αντιμετώπιση βλαβών από τον ήλιο, ευρυαγγειών και άλλων προβλημάτων προσφέροντας ορατή βελτίωση στην εμφάνιση σας.

κείμενο: Ροδοπούλου Βίλλυ, Πλαστικός Χειρουργός  / web. www.rodopoulou.gr

Θεραπεία πολλαπλών προβλημάτων

Η διαδικασία του συστήματος φωτοαναζωογόνησης – φωτοανάπλασης Palomar χρησιμοποιεί παλμούς έντονου φωτός για θεραπεία σε:

  • Φωτογήρανση: Ευρείες περιοχές μελαγχρώσεων στο πρόσωπο, στον λαιμό, στα χέρια,στο decolte και σε άλλες περιοχές.
  • Πανάδες από τον ήλιο: Μελαγχρωματικές βλάβες, επίσης γνωστές ως γεροντικές κηλίδες.
  • Rosacea: Ροδόχρους εμφάνιση του δέρματος στα μάγουλα, μύτη και στο πρόσωπο.
  • Ευρυαγγείες : Μεμονωμένες αραχνοειδείς φλέβες οι οποίες μπορεί να είναι κόκκινες, μπλε, ή μωβ στο χρώμα.

 

Ασφαλής, άνετη, και γρήγορη!

Η διαδικασία της φωτοανάπλασης παρέχει τις πιο ασφαλείς για το δέρμα, καλά ανεκτές και αποτελεσματικές θεραπείες, με σύντομη έως καθόλου ανάρρωση. Οι συνεδρίες δεν είναι χρονοβόρες και μπορείτε να επιστρέψετε στην δουλειά σας και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα με καλύτερη εμφάνιση αλλά και διάθεση!

Τα συστήματα Palomar χρησιμοποιούν ειδικές κεφαλές που φιλτράρουν το παλμικό φως με στόχο τα αιμοφόρα αγγεία και τις μελαγχρωστικές βλάβες. Κάθε ζώνη του φάσματος έχει κάποιο μήκος κύματος που είναι ιδανικό για την θεραπεία των διάφορων βλαβών , όπως η αφαίρεση των κηλίδων από τον ήλιο ή των διευρυσμένων φλεβών καθώς και η απομάκρυνση της τριχοφυίας. Η κεφαλή φωτοανάπλασης Palomar εκπέμπει παλμούς φωτός στο δέρμα. Το φως απορροφάται από την μελανίνη των κηλίδων και από το αίμα των ορατών φλεβών και προκαλεί το “ξεθώριασμά” τους, συνήθως εντός δύο εβδομάδων.

  • Αμέσως μετά την θεραπεία, μπορεί να έχετε μια αίσθηση ήπιου ηλιακού εγκαύματος, πιθανόν συνοδευόμενο από ήπιο οίδημα. Αυτό συνήθως διαρκεί 2- 4 ώρες, και μπορεί αν  χρειαστεί να ανακουφίσετε την περιοχή με ενυδατική κρέμα, κρύο gel ή με παγοκύστες.
  • Κηλίδες από τον ήλιο/Φωτογήρανση: Οι κηλίδες αρχικά θα σκουρύνουν μετά την θεραπεία και δεν θα διακρίνονται καλά μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες.
  • Ερύθημα ( Rosacea ): Η τοπική έντονη ερυθρότητα του δέρματος ( μάγουλα, πρόσωπο ) θα φαίνεται περισσότερο αμέσως μετά την θεραπεία αλλά υποχωρεί αισθητά μια εβδομάδα μετά.
  • Αραχνοειδείς φλέβες ( ευρυαγγείες ): Είτε μπορεί να εξαφανιστούν αμέσως μετά από την θεραπεία ή μπορεί να φαίνονται πιο σκούρες και στη συνέχεια θα ξεθωριάσουν πλήρως ή εν μέρει εντός 10-14 ημερών.
  • Συνήθως, 3-4 συνεδρίες, θα είναι απαραίτητες για τη θεραπεία των κηλίδων από τον ήλιο, της ερυθρότητας και των ευρυαγγείων.

 

ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ PALOMAR

Ο γιατρός σας επέλεξε το σύστημα παλμικού φωτός Palomar, διότι προσφέρει τις πιο ποικίλες, αποτελεσματικές και καλά ανεκτές θεραπείες αισθητικής. Εκτός από τις θεραπείες που αναφέρθηκαν για φωτοαναζωγόνηση και ανάπλαση δέρματος, απομάκρυνση ευρυαγγείων και σημαδιών φωτογήρανσης ( πανάδες, κηλίδες, λεπτές ρυτίδες ), ακμής, αλλά και άλλων χρωματικών διαταραχών του δέρματος όπως η Rosacea ( ροδόχρους εμφάνιση του δέρματος ), το μέλασμα και το ποικιλόδερμα υπάρχουν θεραπείες και για την μόνιμη απομάκρυνση της τριχοφυΐας, καταπολέμηση της ακμής και σύσφιξη.