Eντυπωσιακά λαμπερή τις μέρες των γιορτών

υγιές δέρμα

Προτεραιότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας είναι ένα λαμπερό και υγιές δέρμα που είναι η βάση για ένα όμορφο και νεανικό πρόσωπο. Στα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και υψηλής ιατρικής αισθητικής «Αναγέννηση», η συμμαχία επεμβατικών ή μη και δερματολογικά εγγυημένων θεραπειών δίνουν στοχευμένες λύσεις.

Επειδή κάθε τύπος δέρματος έχει πολλές ανάγκες, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προτείνει μία σειρά συνεδρίων για να αποκτήσετε γρήγορα το δέρμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Η πλήρης ανανέωση δέρματος ξεκινάει από ένα πολύ δραστικό peeling όπως είναι το activator peeling.

Οποιαδήποτε θεραπεία για να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα θα πρέπει πάντα να προηγείται το  peeling κρυσταλλοποιημένης σπιρουλίνας (activator phytopeeling), για να πετύχουμε κερατόλυση του δέρματος σε βάθος στοχεύοντας στη μέγιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών.

Με το activator phytopeeling της Κlapp επιτυγχάνουμε λέπτυνση της επιδερμίδας (με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της κεράτινης στιβάδας), λείανση ρυτίδων, σμίκρυνση διεσταλμένων πόρων,φυσική λεύκανση και εξισορρόπηση σμίγματος.

Πέντε ημέρες μετά τη θεραπεία, όπου χρησιμοποιούμε τρία συγκεκριμένα προϊόντα στο σπίτι, περνάμε στη φάση της αποθεραπείας και ανάπλασης του δέρματος.

 Σε αυτή την περίπτωση, απομακρύνουμε τα εναπομείναντα αποφολιδωμένα τμήματα της επιδερμίδας και ενυδατώνουμε το δέρμα σε βάθος. Το «νέο δέρμα» είναι πλέον σε θέση να δεχθεί τη δράση των θρεπτικών ενεργών συστατικών που  εμπεριέχονται στην ενέσιμη μεσοθεραπεία που ακολουθεί και γίνεται με έμβολο.

υγιές δέρμα

 Εμπλουτίζει  με θρεπτικά ενεργά συστατικα (πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα, DMAE και υαλουρονικό οξύ) το δέρμα ενισχύοντας έτσι τα επίπεδα υγρασίας του και χαρίζοντάς του λάμψη. 

Αφού λοιπόν έχουμε ολοκληρώσει την ανανέωση του δέρματος του προσώπου, προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι να εξαφανίσουμε ή να εξαλείψουμε τις ανεπιθύμητες ρυτίδες που μας θυμίζουν το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε  με σχετικά απλό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας και αποχή από τις καθημερινές μας δραστηριότητες, στο χώρο ενός ιατρείου, με τα γνωστά σε όλους μας ενέσιμα υλικά. Όσο αφορά στο πάνω τμήμα του προσώπου, ο καλύτερος τρόπος να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες είναι το Botox, που αντιμετωπίζει την αιτία  δημιουργίας των ρυτίδων, δηλαδή την κίνηση συγκεκριμένων μυών.

Χρησιμοποιώντας  την κατάλληλη ποσότητα φαρμάκου στα σωστά σημεία των μυών, καταργούμε την κίνησή τους επιτυγχάνοντας την εξάλειψη των ρυτίδων από  μέτωπο,  μεσόφρυο και  πόδι της χήνας. Μπορούμε επίσης να σηκώσουμε την γωνία των φρυδιών για να μειωθεί η τυχόν περίσσεια δέρματος στα άνω βλέφαρα ώστε να φαίνονται τα μάτια πιό νεανικά.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πολύ φυσικό χωρίς να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Στο μέσο και  κάτω τμήμα του προσώπου  απαλείφουμε τις ρυτίδες με την εφαρμογή ενέσιμου υαλουρονικού οξέος, απόλυτα συμβατού με αυτό που προϋπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα και σε άλλους ιστούς του οργανισμού μας.

υγιές δέρμα

 Παρασκευάζεται συνθετικά σε ειδικά εργαστήρια, διατίθεται σε αποστειρωμένες σύριγγες και είναι απόλυτα ασφαλές. Εφαρμόζοντάς το,  στοχεύουμε στο “γέμισμα” των ρυτίδων για να αποκτήσουμε ένα  πιο λείο, υγειές και νεανικό δέρμα.

 Γήρανση του δέρματος όμως δεν είναι μόνο η εμφάνιση ρυτίδων λόγω της χαλάρωσης, αλλά και η  απώλεια του όγκου του.

Τον όγκο αυτόν μπορούμε να τον αποκαταστήσουμε με το επαναστατικό voluma , μια μορφή ενέσιμου υαλουρονικού οξέος, ειδικά σχεδιασμένη για το σκοπό αυτό.

Τοποθετείται βαθιά κάτω από το δέρμα στα ζυγωματικά, τις παρειές, και την κάτω γνάθο τελειοποιώντας τις γωνείες και το περίγραμμα του προσώπου σας.

Το μυστικό της επιτυχίας για τη γυναίκα και το σύγχρονο άντρα για ένα άμεσα ορατό, μεγάλης διάρκειας και εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ο συνδυασμός των παραπάνω καινοτόμων μεθόδων πλαστικής χειρουργικής και υψηλής ιατρικής αισθητικής.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο (2-3 εβδομάδες) και να απέχετε από τα καθημερινά σας καθήκοντα, κάντε ένα πολύτιμο αλλά χαμηλού κόστους δώρο στον εαυτό σας και χαρείτε το για πολλούς μήνες!

 

Η «αναγέννηση» παρέχει τις πιο επιστημονικές μεθόδους στην υπηρεσία της ομορφιάς του προσώπου και του σώματος στον κλάδο τόσο της Πλαστικής Χειρουργικής όσο και της Ιατρικής Αισθητικής. Κατηγορίες: Πλαστική Χειρουργική, Ιατρική Αισθητική, Laser, Raylife, Online Διαγνώσεις.

w.www.anagennisisa.gr