ΣΟΚ: «Πάγωσε» από το botox η Kylie Minogue!

Η Kylie Minogue ήταν από τις σταρ που είχε δηλώσει πως έχει κάνει botox, ενώ παράλληλα είχε αποφασίσει για ένα διάστημα να διακόψει τις ενέσεις.
Φαίνεται όμως πως ο χρόνος είναι αμείλικτος και η 43χρονη σταρ αποφάσισε να επαναλάβει την εν λόγω διαδικασία, ώστε να είναι…αψεγάδιαστη!
Η διάσημη τραγουδίστρια, έδωσε το παρόν σε φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε ο Michael Jackson κατά του AIDS, και όπως θα παρατηρήσετε από τη φωτογραφία, δεν υπάρχει ίχνος ρυτίδας στην αλαβάστρινη επιδερμίδα της.
Καλά καλά δεν μπορεί να σηκώσει το φρύδι της και να χαμογελάσει η κατά τ΄άλλα συμπαθέστατη Kylie, που έμοιαζε «παγωμένη» και εντελώςανέκφραστη, χαρακτηριστική «παρενέργεια» των ενέσεων botox.

Αν τώρα συνδυάσουμε το αψεγάδιαστο αλαβάστρινο πρόσωπο με τορούχο που επέλεξε να φορέσει, έφερνε περισσότερο σε πορσελάνινη κουκλίτσα.
Δεν το εγκαταλείπει εύκολα το botox η Kylie. Tι κι αν ένα χρόνο πριν δήλωνε πως «δεν το θέλω πια. Θέλω να έχω ρυτίδες. Μπορείτε να τις δείτε ξεκάθαρα στο πρόσωπο μου»;
Τώρα επέστρεψε στην παλιά καλή της συνήθεια.

Αγνώριστη πάντως η Minogue, που όπως βλέπετε βρίσκετε σε φάση ανανέωσης, αφού εκτός από τις ενεσούλες που «χτύπησε», άλλαξε και χρώμα στο μαλλί, που από ξανθό έγινε σκούρο καστανό.
star.gr