Οι Celebrities κάνουν πλαστικές και μεταμορφώνονται

Είναι γνωστή η εμμονή που έχουν οι σταρ της Αμερικής με την ομορφιά, η οποία πολλές φορές γίνεται καταστροφική.
Όλο και περισσότεροι διάσημοι καταφεύγουν στο νυστέρι, ώστε να αλλάξουν κάτι πάνω τους, που δεν τους αρέσει. Όμως, αυτές οι προσπάθειες για το τέλειο σώμα και πρόσωπο μπορεί να έχουν άσκημη τροπή και να αφήσουν σοβαρές και μόνιμες βλάβες.

 

Andressa Urach

Το διάσημο μοντέλο υποβλήθηκε σε μια αισθητική επέμβαση στα πόδια, που τελικά δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Andressa Urach

Donatella Versace

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, η αντιπρόεδρος της Versace, έκανε τη πρώτη της πλαστική στα χείλη. Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί αλλά, συνέχισε τις επεμβάσεις, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί. Όμως, η Donatella Versace υποστηρίζει ότι είναι περήφανη με την εμφάνισή της και ότι τα χείλη της έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της.
Donatella Versace

Alessandra Ambrosio

Το διάσημο μοντέλο έχει κάνει μια κακότεχνη επέμβαση στα αυτιά της. Έχει ισχυριστεί ότι είχε βρει έναν γιατρό στη γενέτειρα της τη Βραζιλία, ο οποίος είχε κάνει μόνο μια φορά αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα η επέμβαση να μην ήταν επιτυχής.
Alessandra Ambrosio

Tara Reid

Η Tara Reid έχει βάλει εμφυτεύματα στήθους, καθώς έχει κάνει και λιποαναρρόφηση. Όμως η επέμβασης στο στομάχι δεν πέτυχε και για να διορθώσει το λάθος, κατέστρεψε το σώμα της.
Tara Reid

La Toya Jackson

Η La Toya έχει μια αγάπη στον πλαστικό χειρουργό. Έχει κάνει παντού επεμβάσεις, στο πηγούνι, στα μάγουλα και στη μύτη. Με τη πάροδο του χρόνου κατέστρεψε το πρόσωπο της, εξαιτίας του εθισμού της με την πλαστική χειρουργική.
La Toya Jackson

Tori Spelling

Η Tori Spelling είναι συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μέσων ενημέρωσης και, δυστυχώς γι΄αυτήν όχι για θετικό λόγο. Η Tori έχει κάνει μια αποτυχημένη προσθετική στήθους, και είχε σοβαρή κατάθλιψη, εξαιτίας του ανεπιτυχούς αποτελέσματος. 
Tori Spelling

Farrah Abraham

Έγινε διάσημη από το σόου Teen Mom, στο MTV.Η Farrah εκτός από τη επέμβαση στο στήθος της, έκανε και πλαστική στα χείλη, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί.
Farrah Abraham

Renee Zellweger

Η Renee εκτός από Botox, έχει κάνει βλεφαροπλαστική και επίσης φημολογείται ότι έχει κάνει και λίφτινγκ. Μετά από όλες αυτές τις διαδικασίες είναι σαφές, ότι έχει αλλάξει εντελώς. Η ίδια δηλώνει ότι είναι ενθουσιασμένη και ζει μια διαφορετική και ευχάριστη ζωή.
Renee Zellweger

Mickey Rourke

Είναι ένας από τους λίγους άνδρες του Χόλιγουντ, που έχει παραδεχθεί, ότι έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Επίσης, ισχυρίζεται ότι έπρεπε να κατφύγει στο νυστέρι, για να φτιάξει τις ζημιές που είχε μετά από τη σύντομη καριέρα του στο μποξ.
Mickey Rourke

Janice Dickinson

Η Janice λέει ότι ζει για τις πλαστικές επεμβάσεις. Έχει εθιστεί σε αυτές και τα αποτελέσματα είναι εμφανή.
Janice Dickinson

Amanda Lepore

Τα μοντέλο έκανε αλλαγή φύλου σε ηλικία 19 ετών και από τότε οι πλαστικές επεμβάσεις της έχουν γίνει εμμονή. Από το σύνολο των χειρουργικών επεμβάσεων, έχει το πιο ακριβό σώμα στη γη!
Amanda Lepore

Dolly Parton

Οι χειρουργικές επεμβάσεις της Dolly περιλαμβάνουν αύξηση του στήθους, ανόρθωση στο μέτωπο, εμφύτευση λίπους, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, και περισσότερα από ένα λίφτινγκ και Botox. Η Dolly Parton είναι γνωστή ως η βασίλισσα της πλαστικής!
Dolly Parton

Carrot Top

Ο γνωστός κωμικός, έχει κάνει Botox και ενέσεις στα  χείλη. Αντί λοιπόν να γίνει γνωστός για τη δουλειά του, είναι διάσημος για το ανατριχιαστικό βλέμμα, που έχει αποκτήσει.
Carrot Top

Pamela Anderson

Η Anderson έχει κάνει μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις, όπως στη μύτη, στα μάγουλα και στα χείλη, αλλά μακράν η πιο αξιοσημείωτη  είναι αυτή στο στήθος της. Το οποίο όλο και μεγαλώνει…
Pamela Anderson