Ο Leonardo DiCaprio μιλάει για τη φήμη και τις σχέσεις του

Τι είπε στο Esquire.

Ο Leonardo DiCaprio φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό Esquire και μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την επιτυχία του ‘Τιτανικού’, αλλά και για το τι έχει να αντιμετωπίσει στην προσωπική του ζωή λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

«Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου outsider, γιατί δεν φορούσα αρκετά καλά ρούχα ή γιατί τα μαλλιά μου δεν ήταν καλά. Οπότε πρέπει να καταλάβεις ότι το να τα καταφέρεις είναι σαν να κερδίζεις το λαχείο.», λέει ο 38χρονος ηθοποιός για την καριέρα του. «Είναι πραγματικά σαν να κερδίζεις το λαχείο αν καταφέρεις να κάνεις καριέρα.»

Μιλώντας για τη φήμη ο DiCaprio λέει ότι ποτέ δεν την κατάλαβε πραγματικά. «Ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά τι ήταν η φήμη και δεν κατάλαβα ποτέ τι θα πει να παίζεις σε μια μεγάλη επιτυχία και πώς μία ταινία σαν τον ‘Τιτανικό’ ήταν μεγαλύτερη επιτυχία, συγκρινόμενη με άλλες επιτυχημένες ταινίες. Δεν υπήρχε κανένα βιβλίο με κανόνες. Δεν υπήρχε κανείς να με καθοδηγήσει σε αυτήν την εμπειρία του να παρακολουθούμαι συνεχώς και να μου πει πώς να είμαι νορμάλ, όταν όλοι με βλέπουν και αντιδρούν διαφορετικά.»

Ο ηθοποιός, όπως λέει, δεν έχει ακόμη καταφέρει να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα του και την προσωπική του ζωή, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του αφήνουν το περιθώριο να έχει μία φυσιολογική σχέση. «Το να είσαι 6 μήνες κάπου σε γυρίσματα, στο Μαρόκο ή κάπου αλλού δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μία σχέση.»

 

Ο Leonardo DiCaprio στο νέο εξώφυλλο του αμερικανικού Esquire.

Photo Credits: esquire.com