Η κόρη της Madonna αγκαλιά με το διάσημο αγόρι της!

Άραγε η διάσημη μαμά της τι γνώμη έχει;

Αυτό που μέχρι πρόσφατα κυκλοφορούσε μόνο ως φήμη, επιβεβαιώθηκε με δόξα και τιμή και μάλιστα με αποδεικτικά στοιχεία! Η 16χρονη κόρη της Madonna, Lourdes Leon είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με το συμφοιτητή της και ηθοποιό του «Homeland», Timotheé Chalamet.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τους δύο έφηβους να βολτάρουν αγκαλιά στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με τον πατέρα της Lourdes, Carlos Leon και τη φίλη του. Μάλιστα, εκτός του ότι δεν άφησαν στιγμή ο ένας τον ώμο του άλλου, κάποια στιγμή αντάλλαξαν και τζάκετ σαν γνήσιο ζεύγος που σέβεται τον εαυτό του!

Παρά τις απειλές του μπαμπά της μικρής σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι θα περάσει από κόσκινο το φίλο της κόρης του, η τετράδα φαίνεται να τα πηγαίνει ιδιαιτέρως καλά, αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει η κέρβερος Madonna για τη σχέση αυτή καθώς έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν επιτρέπει στην Lourdes να βγαίνει με αγόρια. Χαρακτηριστική δε, είναι και η έκρηξή της όταν την έπιασε πέρυσι να καπνίζει!

Ελπίζουμε τουλάχιστον ο μπαμπάς της να είναι κάπως πιο ελαστικός…

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr